CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZEYBEK, BİZİM GÜNDEMİMİZ PINARBAŞI

Pınarbaşındaki sonuçları göreceksiniz partimiz gücünü artırarak sandıktan birinci parti olarak çıkacaktır

29.04.2024 15:19:00 0
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ZEYBEK, BİZİM GÜNDEMİMİZ PINARBAŞI

SANDIKTA KAZANIP MASADA KAYBETMEK YOK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, 2 Haziran’da yenilenecek olan Pınarbaşı Belediye seçimleriyle ilgili iddialı konuştu. Zeybek, Sandıkta kazanıp masada kaybetmek yok. Artık bizim gündemimiz Kayseri, Bizim gündemimiz Pınarbaşı dedi. Zeybek, seçime kadar CHP tüm örgütleriyle, 963 ilçesiyle, 81 iliyle 409 belediyesiyle Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan’ın yanında ve destekçisi olacak. Tüm Büyükşehir belediye başkanlarımız Pınarbaşın’da seçim çalışması yapacak ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlıklarını kazanan Felahiye, Akkışla ve Sarız Belediyeleri ile CHP Pınarbaşı İlçe Örgütünü ziyaret etmek amacıyla Kayseri’ye geldi. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’in eşlik ettiği Genel başkan Yardımcısı Zeybek, Kayseri’de ilk olarak partisinin il başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyerek, 2 Haziran’a ertelenen Pınarbaşı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybek, Sandıkta kazanıp masada kaybetmek yok. Artık bizim gündemimiz Kayseri. Bizim gündemimiz Pınarbaşı. Pınarbaşı seçimini büyük fart atarak kanacağız dedi.

Zeybek, şunları kaydetti.” 31 Mart seçimleri cumhur ittifakının sonunu getiren tarihtir. Milletimiz artık kendine bir yol çizmiştir. Millet artık kendisine genç, dinamik kadroların kendi içinden yetişmiş halkın sorunlarına odaklanmış yeni kadroların ülkenin geleceğinde söz sahibi olmanın yolunu açmıştır. Bunun birinci ayağı yerel seçimlerdir. Bu manada tüm milletimize o versin vermesin verdikleri oylar dolayısıyla bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Pınarbaşı’na gelecek olursak ta şunu belirtmek istiyorum. Pınarbaşı’nda sayın belediye başkan adayımız, ilçe başkanımız, Kayseri örgütümüz şunu bilin ki 1 Mayıs’tan sonra Kayseri’ye Pınarbaşı’na sürekli ve düzenli olarak milletvekillerimizle, Büyükşehir Belediye başkanlarımızla çıkarma yapacağız. Hepsini teker teker burada göreceksiniz. O nedenle dayanışma Belediyeciliğinin bir örneğini de Pınarbaşı’nda Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin gelecekte kendisi için yapacağı katkı ve destekleri artırarak savunacağını mutlaka hissedeceksiniz. Burada sizler yalnız değilsiniz. CHP tüm örgütleriyle 963 ilçesiyle, 81 iliyle 409 tane belediyesiyle Pınarbaşı Belediye Başkan adayımız Deniz Yağan’ın yanında ve destekçisi olacak. Pınarbaşı’nda seçimlerin yeniden adil, adaletli ve hakkaniyet temelinde, hak edenin yeniden kazanabilmesi, kazandıktan sonra da Pınarbaşı halkının ihtiyacı olan hizmetlerin yerine getirilmesi konusun da da her türlü desteğin verileceğini belirtmek istiyorum.Bugün Kayserimizde dört belediyemizi ziyaret edeceğiz. Bize Milletvekilimiz Aşkın Genç ile il ve ilçe örgütlerimizde eşlik edecek. Biz aynı zamanda bu ziyaretlerimizde uzunca cumhur ittifakına en yüksek oyu veren, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sayın cumhurbaşkanının seçilmesi için en yüksek oyu vermiş ama hizmet almada, ekonomik büyümede, ticari kalkınmada son yıllarda  ciddi sıkıntılara düşmüş, özelliklede kırsal kalkınmada, tarımsal destekler, hibe destekleri, mazot destekleri nedeniyle üretimden koparmış olan köylerin yavaş yavaş boşalttığı yerleşim merkezlerini ve kırsal mahallelerini ziyaret edeceğiz. Bundan sonda artık bizim gündemimiz Kayseri’dir. Bundan sonra bizim gündemimiz Pınarbaşı’dır. İşimiz gücümüz Pınarbaşı diyoruz. Ve hem belediye başkan adayımıza, hem de meclis üyesi olan arkadaşlarımıza bu haksızlık karşısında yanlarında olduğumuzu, vicdanlarda hak ettikleri saygıyı ve Allah katında gittikleri seçimi önümüzdeki 2 Haziran’da da yeniden tecelli edeceğine inanıyorum ve kendilerine başarılar diliyorum. Bu seçim milletimizi daha da birleştirecek. Pınarbaşındaki sonuçları göreceksiniz partimiz gücünü artırarak sandıktan birinci parti olarak çıkacaktır.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç’te konuşmasında, Yaklaşık bir aydır Pınarbaşı’nı konuşuyoruz. Tüm belediyeler göreve başladı ama biz hala Pınarbaşı’nı konuşuyoruz. Gönül isterdi ki bu seçimde müdahale olmasın. Sandıktan çıktık ama YSK’dan çıkamadık. Daha öncede aynı şeyler yaşanmıştı şimdide aynısı yaşandı. Seçimde başından sonuna kadar Başkanımız 324 oy farkı ile seçimi kazandı. Sonradan yaşananları siz biliyorsunuz ki tekrar etmeme gerek yok. Bizim arzumuz Pınarbaşı halkının özgür iradesi sandığa nasıl yansıdıysa öyle çıkması” dedi. Genç, şunları söyledi. “Pınarbaşı mağdur, göç veriyor. Pınarbaşı’nda çalışan memurlarımız ne yazık ki ilçede yaşamıyorlar. Pınarbaşı’nın 60 köyünde camisinin imamı yok. Okullar sınavlarda başarısız. Tarım ve hayvancılıkta geriliyoruz. Biz diyoruz ki ilçede istihdam yaratalım, öğrenci sayılarını arttıralım ama onlar diyor ki ezan susmayacak bayrak inmeyecek. Onlar hala seçim sonuçlarını algılayamıyorlar. Milletle didişen kazanamaz, kaybeder. Bir takım yollarla belki kaybettirebilirsiniz ama sandık başında değil. Pınarbaşı geleceğini kendi karar versin. Türkiye’de Milliyetçilik konusunda kimse birbiriyle yarışmasın. Gelin hizmet siyaseti yapalım, yapacaklarımızı konuşalım. Gitsinler o köy yollarına baksınlar, önce o yolları yapsınlar. Şunu yapacağız, bunu yapacağız diyorlar hiçbir şey yapmıyorlar.  2 Haziran’da Pınarbaşı halkı gereğini yapacaktır.” Haber Merkezi


CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI