CHP ADAYLARINI TANITTI

Keskin, “Erdoğan olmasın bunlar Kayseri’de tek bir belediye alamazlar” dedi.

SİYASET 3.03.2024 14:55:00 0
CHP ADAYLARINI TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Teşkilatı düzenlediği bir programla Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısına Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk’te katıldı. Burada bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, “Ak Partililerin genel başkanı olmasın Kayseri’de tek bir belediye bile kazanamazlar” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl teşkilatı belediye başkan adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısına Parti Meclisi Üyesi Ali Abbas Ertürk, CHP Milletvekili Aşkın Genç, İl Başkanı Feyzullah Keskin, ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile kalabalık bir partili katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan CHP il Başkanı Feyzullah Keskin, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin hem şehrimiz hem de ülkemiz için özel bir anlamı vardır. İlimizde 30 yıldır artık şehre bir şey katamayan ve cumhuriyetle sorunu olan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Ve biz bu seçimde artık buna dur demek için hep birlikte seçimlere hazırlanıyoruz. Evet Kayseri’de güçlü bir yapıyla karşı karşıyayız. Devletin bütün olanaklarını fütursuzca kullanan, bürokrasisini arkasına alan, kamu olanaklarını son kuruşuna kadar çıkarları için harcayan, oturdukları makamları olanaklarını ranta dönüştürüp artık görgüsüzce kullanan bir zihniyetle karşı karşıyayız. Ama bununla bizi korkutacaklarını sanıyorlar. Ancak yanılıyorlar. Bizi korkutamazlar. Bizi astıkları pankartlarlamı korkutacaklar. Bizi açtıkları çadırlarlamı korkutacaklar. Asıl onlar korkuyorlar. Niye biliyormusunuz. Eş genel başkanlarına güveniyorlar. Biz yerel seçime giriyoruz. Türkiye Cumhurbaşkanının resimlerinin ne işi var. Korkuyorlar, eğer kendi genel başkanları olmasın Kayseri’de tek bir belediye alamazlar” dedi.
Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Molu, Melikgazi Belediye Başkan adayı Özgür Alçı, Kocasinan Belediye Başkan adayı Mustafa Yıldız, Talas Belediye Başkan adayı Hacı İbrahim Yıldırım, Bünyan Belediye Başkan adayı İbrahim Marzıoğlu, Sarıoğlan Belediye Başkan adayı Murat Özcan, Sarız Belediye Başkan adayı Ömer Faruk Eroğlu, Özvatan Belediye Başkan adayı İrfaniye Almaz, Akkışla Belediye Başkan adayı Mustafa Dursun, Develi Belediye Başkan adayı Faruk Kürkçü, Yeşilhisar Belediye Başkan adayı Deniz Onaç, Hacılar Belediye Başkan adayı Kadir Adanır, Yahyalı Belediye Başkan adayı Mehmet Acarbaş, Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan ile Tomarza Belediye Başkan adayı Osman Koç tanıtıldı. 
Haber: Mehmet Yılmaz


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI