CHP İl Başkanından ’ekmek zammı’ gafı

CUMHURİYET HALK PARTİSİ (CHP) KAYSERİ İL BAŞKANI FEYZULLAH KESKİN, KAYSERİ TİCARET ODASI TARAFINDAN ALINAN KARARLA DÜN HAYATA GEÇİRİLEN EKMEK ZAMMINI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ÜZERİNE YIKMAYA ÇALIŞTI.

YAŞAM 12.06.2025 15:34:15 0
CHP İl Başkanından ’ekmek zammı’ gafı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, Kayseri Ticaret Odası tarafından alınan kararla dün hayata geçirilen ekmek zammını Büyükşehir Belediyesinin üzerine yıkmaya çalıştı.
CHP’li İl Başkanı yaptığı yazılı açıklamasında Fırıncılar Odası’nın talep ettiği ve Kayseri Ticaret Odası’nın onayladığı ekmek zammını Büyükşehir Belediyesi uygulamaya koydu sandı. Keskin tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi’nin zam hızına yetişilmiyor. Önce su, ardından ekmek Vatandaşa ekmeği bile aldırmamak için zam üstüne zam yapılıyor. Kayseri’ye zam üstüne zam, Ankara’daki AKP’lilere ise ikram Bu nasıl bir adalet? Bu kadar vatandaştan kopuk bir yönetim Cumhuriyet tarihinde görülmedi" görüşlerine yer verdi.
Yorum

ÇOPUROĞLU, KAHRAMANMARAŞ’TA 8 İLÇEDE HALKLA BULUŞTU

YÜCEL; KURBAN PAZARINDA MÜŞTERİ YOK, SİFTAH YOK

AÇILIM SÜRECİNDEN RAHATSIZLAR

CHP'DE AŞKIN GENÇ'E YENİ GÖREV

ÇALIKSOY: HULUSİ AKAR’IN MASRAFLARINI NEDEN BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR

İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK TÜRKOĞLU KAYSERİ’DE

AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI KAMPA GİRDİ

CHP'Lİ ÜNALMIŞ'TAN AK PARTİ VE MHP’LİLERE 'MÜJDE' TEPKİSİ

MHP’YE YENİ DANIŞMAN

ÇOPUROĞLU, DEVELİ’DE HIDIRELLEZ COŞKUSUNA ORTAK OLDU