Cenazesi 13 gün sonra bulunan tıp fakültesi öğrencisi toprağa verildi

KAYSERİ'DE 21 TEMMUZ'DAN BU YANA HABER ALINAMAYAN VE DÜN CESEDİ BULUNAN TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ENES AHMET TEKİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.KAYSERİ'DE 21 TEMMUZ'DAN BU YANA HABER ALINAMAYAN VE DÜN CESEDİ BULUNAN TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİSİ ENES AHMET TEKİN SO

YAŞAM 4.08.2023 13:42:34 0
Cenazesi 13 gün sonra bulunan tıp fakültesi öğrencisi toprağa verildi
Kayseri’de 21 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve dün cesedi bulunan tıp fakültesi öğrencisi Enes Ahmet Tekin son yolculuğuna uğurlandı.
21 Temmuz’da annesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine giden Enes Ahmet’ten, annesinin yanından ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamadı. Tekin ailesinin kayıp başvurusunda bulunmasının ardından ekipler, gencin son görüldüğü yer olan Tavlusun Mahallesi’ndeki Derevenk Viyadüğü çevresinde arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. AFAD, polis, ANDA ve gönüllülerden oluşan yaklaşık 60 kişilik ekip, Enes Ahmet Tekin’in bulunması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda Tekin’in cansız bedeni bulundu. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan ekipler, inceleme yaptı. Tekin’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Toprağa verildi
Enes Ahmet Tekin’in’in cansız bedeni, hastanedeki işlemlerinin ardından cenaze namazının kılınacağı Kocasinan ilçesine bağlı Amarat Mahallesi’ne getirildi. Cenaze burada cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazıının ardından toprağa verildi. Cenazede Tekin’in ailesi gözyaşı döktü.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ