ÇARŞI MASTER ŞAMPİYON...

Kayseri Masterler Ligi 2023-2024 sezonunda mutlu sonu kucakladılar...

SPOR 11.06.2024 16:12:00 0
ÇARŞI MASTER ŞAMPİYON...

Bu sezon ilimizde 10 takımın katılımıyla ilk kez organize edilen  Kayseri Masterler Ligi 2023-2024 sezonunda Plaf-off mücadelelerinde yarı finalde 90 Çarşı Master takımını eleyip finalde Kayseri Erciyes Master takımıyla eşleşen Kayseri Çarşı Master takımı final maçında rakibini 4-1'lik skorla yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi.

Turnuva tertip komitesi üyesi ve  Kayseri Çarşı Master takımı yönetim kurulu başkanı Engin Yıldız, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Uzun ve yorucu bir lig maratonu sonrası Şampiyon olan Çarşı Master takımını yürekten kutluyoruz. Çiçeği burnunda ligimizin ilk şampiyonu olarak tarihi bir başarıya da imza attıkları için kendilerini ayrıca tebrik ediyoruz. 

Ligimize ilk sezonumuzda emek ve fedakarlıklarıyla değer katan bütün takımlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Giderek büyüyen, büyüdükçe değer kazanan ve değer katan bir lig organizasyonu yolunda kararlılıkla ve inançla yürümeye devam edeceğiz.

Başkan yardımcım ve takımımızın sponsoru Ekça'nın ortaklarından İbrahim Ekinci kardeşime de çok teşekkür ediyorum."dedi. 

BİRİ ATTI… ÖTEKİ TUTTU…

Öte yandan turnuvada Gol kralı 59 golle Yılmaz Duran olurken En iyi kaleci ödülü Göksel Aslan olarak takıma ayrı bir gurur daha yaşattılar. 

Gol kralı Yılmaz Duran attığı gollerle takımını zirveye taşırken, En iyi kaleci seçilen Göksel Aslan’da rakiplere gol fırsatı tanımayarak şampiyonlukta rol oynayan bir diğer isim olmayı başardı.  Mustafa Cengiz