Çaldıkları kamyonlarla hırsızlık yaptılar

KAYSERİ'DE, ÇALDIKLARI KAMYONLAR İLE HIRSIZLIK YAPTIĞI TESPİT EDİLEN 3 KİŞİ POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI.KAYSERİ'DE, ÇALDIKLARI KAMYONLAR İLE HIRSIZLIK YAPTIĞI TESPİT EDİLEN 3 KİŞİ POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANARAK GÖZALTINA

4.11.2021 17:20:52 0
Çaldıkları kamyonlarla hırsızlık yaptılar
Kayseri’de, çaldıkları kamyonlar ile hırsızlık yaptığı tespit edilen 3 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinden çalınan 2 kamyonetin kamyonun bulunabilmesi, şüpheli yada şüphelilerin tespit edilerek yakalanmaya çalışılması ile ilgili çalışmalar devam ederken, şüphelilerin kamyonları çaldıktan sonra bir işyerinden de hırsızlık olayına karıştıklarını tespit etti. İşyerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, A.B.’yi kamyon ile yakalayarak gözaltına aldı.

Çalınan diğer kamyoneti bulmak için çalışmaya devam eden ekipler, aracın Develi ilçesine gittiğini, buradan 1 adet bisiklet ve 1 adet motosiklet çaldıktan sonra ilçeden ayrıldığını tespit etti. Jandarma ve ilçeler ile kurulan koordinasyonlar sonucunda kamyonetin Yeşilhisar ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, operasyon düzenlendi. Çalınan kamyonet, kasasında çalınan 1 adet bisiklet, 1 adet motosiklet ve bir marketten çalınan malzemeler ile Yeşilhisar ilçesinde yakalandı. Kamyonette bulunan B.D. ve M.Ş. de yakalanarak gözaltına alındı.
Adliyeye sevk edilen 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”