Büyükşehir’in Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nde yapım ihalesi gerçekleştirildi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ULAŞIMDA VİZYON PROJELERİNDEN KARTAL KAVŞAĞI VE BAĞLANTI YOLLARI PROJESİ’NİN YAPIM İHALESİ TAMAMLANDI. İHALEYE 6 FİRMA TEKLİF SUNDU.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN ULAŞIMDA VİZYON PROJELERİNDEN KARTAL KAVŞAĞI VE BAĞLAN

YAŞAM 15.12.2025 17:44:33 0
Büyükşehir’in Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nde yapım ihalesi gerçekleştirildi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda vizyon projelerinden Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nin yapım ihalesi tamamlandı. İhaleye 6 firma teklif sundu.
Kayseri’nin ulaşım altyapısını güçlendirmek, trafik akışını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla hayata geçirilen Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nde önemli bir aşama daha geride bırakıldı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Şube Müdürlüğü tarafından projenin yapım ihalesi gerçekleştirildi.
15 Aralık 2025 tarihinde saat 16.00 itibariyle yapılan ihaleye 6 firma teklif sundu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ihalede Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, "6 firmamız teklif verdi, hayırlı uğurlu olsun" dedi.
İhale komisyonu tarafından zarflar açılarak firmaların teklifleri duyuruldu. Değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından ihale sonucu yüklenici firmalara bildirilecek.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın liderliğinde yürütülen ve afet ile iklim değişikliğine dayanıklı şehir vizyonu doğrultusunda hazırlanan Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi, tamamlandığında Kayseri’nin ulaşım ağında önemli bir rahatlama sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi, alternatif yollar ve kavşak düzenlemeleriyle şehir trafiğini daha düzenli ve sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyor.
Yorum

TBMM'DE ÖCALAN KOMİSYONU NE YAPIYOR? KONULU KONFERANS YAPILDI

ÖZEL, KAYSERİ’DE PARTİSİNİN YENİ İL BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI

AK PARTİ’DEN ÖZGÜR ÖZEL’E SERT YANIT “ALGI DEĞİL, BELGELER KONUŞSUN”

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: ARTIK KALE SİYASETİ BİTMİŞTİR; KAYSERİ, MİLLETİN KALESİDİR

ÜCRETSİZ ÜRETİM VE PROJE İÇİN ALANLAR TAHSİS EDİLSİN

CHP’DE FLAŞ GELİŞME

CHP’Lİ ÇALIKSOY’DAN BÜYÜKŞEHİR’E KENT LOKANTASI RESTİ

DEVA’DAN İSTİFA EDEN BEKİR ULU ANAHTAR PARTİ'YE GEÇTİ

MİLLETVEKİLİ ATAŞ, SİVASLILARLA BULUŞTU

FATİH ERYILMAZ, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ