Büyükşehir’den Sarıoğlan KAYMEK’te kurumlar arası masa tenisi ve dart turnuvası

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KENTİN HER BÖLGESİNE NÜFUZ EDEN SPOR VE KÜLTÜR FAALİYETLERİ KAPSAMINDA, ŞEHRİN EN DOĞUDAKİ ŞİRİN İLÇELERDEN SARIOĞLAN’DA 3. KURUMLAR ARASI MASA TENİSİ VE DART TURNUVASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN

YAŞAM 27.02.2025 14:31:30 0
Büyükşehir’den Sarıoğlan KAYMEK’te kurumlar arası masa tenisi ve dart turnuvası
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kentin her bölgesine nüfuz eden spor ve kültür faaliyetleri kapsamında, şehrin en doğudaki şirin ilçelerden Sarıoğlan’da 3. Kurumlar Arası Masa Tenisi ve Dart Turnuvası gerçekleştirildi.
Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Sarıoğlan Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ve Sarıoğlan Kaymakamı Tugay Kalkanlı’nın yaptığı atış ile start alan turnuva büyük bir heyecana sahne olurken, turnuvaya 144 sporcu, 32 dart takımı ve 34 masa tenisi sporcusu katılım sağladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kaymakam Tugay Kalkanlı’nın desteği ile gerçekleştirilen ve kurumlar arasında dostane bir rekabet ortamı oluşturarak sosyal bağları güçlendirme ile sporun yaygınlaşmasına katkı sağlamanın amaçlandığı turnuvada, çeyrek finale ulaşan sporcular, ödüllerini aldı ve yarı final ile final karşılaşmalarına katılmaya hak kazandı. Oldukça renkli ve çekişmeli geçen, takım ruhunun ve dostlukların pekiştiği turnuvada, hem bireysel hem de kurumlar arası bağlar güçlendiriliyor.
Söz konusu turnuvada çeyrek finalin dereceye giren sporcuları, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Erkan Küp’ün elinden ödüllerini aldı.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI