Büyükşehir’den 15 Temmuz’da bisiklet turu

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPOR A.Ş. TARAFINDAN, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’NE ÖZEL ‘MİLLETİN ZAFERİ’ SLOGANIYLA BİSİKLET TURU ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK.

ASAYİŞ 11.07.2024 09:47:14 0
Büyükşehir’den 15 Temmuz’da bisiklet turu
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel ‘Milletin Zaferi’ sloganıyla bisiklet turu etkinliği düzenlenecek.
Darbe girişimini, vatandaşların sokaklara çıkarak demokrasi ve egemenlik mücadelesi ile bastırıldığı 15 Temmuz 2016 tarihinin yıl dönümünde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi de bünyesindeki Spor A.Ş. ile farkındalık etkinlikleri gerçekleştiriyor. Bu çerçevede 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olan bu önemli günde Büyükşehir Spor A.Ş. ‘Milletin Zaferi’ sloganıyla 9 kilometrelik parkurda bisiklet turu etkinliği düzenliyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel etkinlikte, 15 Temmuz 2024 tarihinde bisiklet teslimi saat 18.00’de gerçekleşecek. Etkinliğin başlangıç saati 18.30 olarak belirlenirken, bitiş saati ise 19.15 şeklinde planlandı. RHG Enertürk Enerji Stadyumu’ndan başlayacak bisiklet turu etkinliği, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde son bulacak.
Toplam 9 kilometrelik parkurda yapılacak etkinliğe kayıtlar ise ‘www.sporaskayseri.com.tr’ üzerinden yapılabilecek.
Yorum

DEVA PARTİSİ İL BAŞKANLIĞI SAYIŞTAY RAPORU SONUCUNU AÇIKLADI

BAHÇELİ’NİN ‘DEMİRTAŞ’ AÇIKLAMASINA CHP’Lİ ÜNALMIŞ’TAN TEPKİ “NEREDEN, NEREYE”

GENÇ’DEN ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ

HÜDA PAR’DAN HALLOWEEN PARTY ETKİNLİĞİNE TEPKİ

BU BÜTÇE ÜRETİMİ DEĞİL, BORCU FİNANSE EDİYOR

CHP İLE AK PARTİ ARASINDAKİ FLAMA POLİMİĞİ SÜRÜYOR

KADINLAR KORUNMAYI DEĞİL, YAŞAMAYI HAK EDİYOR

  SP KADIN KOLLARINDAN ÇOCUK HAKLARI İÇİN ÇALIŞMA

YRP İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ALİ ÖZCAN MAZBATASINI ALDI

KENANOĞLU, SGK BAŞKANI "DERHAL GÖREVDEN ALINMALI"