Büyükşehir ve emniyetten “madde bağımlılığı” eğitim programı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE VE ÇÖZ

YAŞAM 28.04.2024 13:40:31 0
Büyükşehir ve emniyetten “madde bağımlılığı” eğitim programı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çözümleri Eğitim Programı düzenlendi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı ile Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğinde Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çözümleri Eğitim Programı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, konuşmacılar Komiser Turgay Akbaş ve Polis Memuru Ümmügülsüm Gül Turhan ile Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.
Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çözümleri Eğitim Programı kapsamında konuşmacılar tarafından katılımcılara madde bağımlılığı nedir, uyuşturucu maddeye başlama nedenleri, bağımlılık döngüsü gibi konularda bilgiler verildi.

CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI