Büyükşehir ve emniyetten “madde bağımlılığı” eğitim programı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE VE ÇÖZÜMLERİ EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KAYSERİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞ BİRLİĞİNDE MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE VE ÇÖZ

YAŞAM 28.04.2024 13:40:31 0
Büyükşehir ve emniyetten “madde bağımlılığı” eğitim programı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çözümleri Eğitim Programı düzenlendi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı ile Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğinde Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çözümleri Eğitim Programı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen eğitim programına Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, konuşmacılar Komiser Turgay Akbaş ve Polis Memuru Ümmügülsüm Gül Turhan ile Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.
Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Çözümleri Eğitim Programı kapsamında konuşmacılar tarafından katılımcılara madde bağımlılığı nedir, uyuşturucu maddeye başlama nedenleri, bağımlılık döngüsü gibi konularda bilgiler verildi.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI