Büyükşehir, İngiltere’de düzenlenecek WTM Londra Fuarı’nda Erciyes’i tanıtacak

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 6-8 KASIM TARİHLERİ ARASINDA DÜNYA’NIN EN ÖNEMLİ TURİZM FUARLARI ARASINDA YER ALAN WORLD TRAVEL MARKET LONDRA ULUSLARARASI TURİZM FUARI’NDA KAYSERİ ERCİYES’İ TANITACAK.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 6-8 KASIM TARİHLERİ ARAS

YAŞAM 3.11.2023 10:13:04 0
Büyükşehir, İngiltere’de düzenlenecek WTM Londra Fuarı’nda Erciyes’i tanıtacak
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 6-8 Kasım tarihleri arasında Dünya’nın en önemli turizm fuarları arasında yer alan World Travel Market Londra Uluslararası Turizm Fuarı’nda Kayseri Erciyes’i tanıtacak.
Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes Kayak Merkezi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerinin bir araya geleceği World Travel Market Londra Uluslararası Turizm Fuarı’na katılacak. 6-8 Kasım tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olan fuar seyahat ve turizm endüstrisinin ana aktörlerini ağırlayacak.
Kayseri Erciyes A.Ş. de bu fuarda Kayseri Erciyes’in zengin turizm potansiyeli ve çeşitliğini, yapılan yatırımları, son teknoloji ile donatılan tesisleri, 112 kilometrelik pistleri, dünyanın her yerinden en kolay ulaşım kolaylığı, Kapadokya ile olan yakınlığı gibi konularda dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine anlatılacak.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ