Büyükşehir E38’den Anneler Günü’nde annelere özel indirim

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN KAYSERİ MESLEKİ EĞİTİM VE KÜLTÜR A.Ş.’NİN (KAYMEK) ONLİNE SATIŞ PLATFORMU E38’DEN ANNELER GÜNÜ’NDE ANNELERE ÖZEL İNDİRİM MÜJDESİ VERİLDİ. E38, KENDİ MARKA ÜRÜNLERİNDE YÜZDE 12 + SEPETTE YÜZDE 5 İNDİRİ

YAŞAM 10.05.2024 10:01:39 0
Büyükşehir E38’den Anneler Günü’nde annelere özel indirim
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK) online satış platformu e38’den Anneler Günü’nde annelere özel indirim müjdesi verildi. E38, kendi marka ürünlerinde yüzde 12 + sepette yüzde 5 indirim yaptığını duyurdu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, e-ihracat başlığı altında yer alan satış platformu sitesi ile 2019 yılı sonunda www.e38.com.tr olarak faaliyetlerine başladı. KAYMEK A.Ş. birimlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdüren e-38 e-ticaret platformunda ev tekstili, dekorasyon, hediyelik eşya, giyim ve takı kategorilerinde binlerce ürünü (eseri) alıcısıyla buluşturuyor. Yenilenen ara yüzü ve 2 farklı yabancı dil seçeneği ile yaklaşık 200 ülkeye el emeği eserleri pazarlayan ve geleneksel el sanatlarını dünyaya tanıtarak üretim ve istihdama katkı sunan e38, anneleri de yalnız bırakmadı.
Büyükşehir KAYMEK olarak online satış platformu olan e38’de Anneler Günü kampanyası başlatılırken, ‘en kıymetlilerimiz için ne yapsak az’ ifadesinde bulunuldu. Anneler Günü münasebeti ile kendi marka ürünlerinde yüzde 12 + sepette yüzde 5 indirim sunan e38, ‘Bir Alışverişten Daha Fazlası’ mottosu ile hizmetlerini sürdürürken, onlarca el sanatı üreticisi ile yüzlerce ürünü güvenle müşterilerine teslim ediyor.

YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN BAŞKAN ERDOĞAN’A ZİYARET

SİYASİLER PINARBAŞINA AKIN EDİYOR

MHP’Lİ GÜLSEVEN: “2 HAZİRAN VEFANIN GÜNÜDÜR”

CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT