Büyükkılıç yatırımcı daire başkanlarını topladı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI YATIRIMCI DAİRE BAŞKANLIKLARI İLE BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ. BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, “17 BELEDİYE BAŞKANI KARDEŞLER TOPLULUĞU OLARAK ‘ŞEHRİMİZİ VE İLÇELERİMİZİ DAHA İYİ

YAŞAM 19.10.2020 14:04:14 0
Büyükkılıç yatırımcı daire başkanlarını topladı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesine bağlı yatırımcı daire başkanlıkları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Büyükkılıç, “17 belediye başkanı kardeşler topluluğu olarak ‘şehrimizi ve ilçelerimizi daha iyi noktalara nasıl taşırız’ kaygısıyla çalışıyoruz” dedi.
Başkan Büyükkılıç, pandemi sürecinde de hem şehir merkezi hem de ilçelerde yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımcı daire başkanlarını toplayarak, çalışmalarda gelinen durumu ve gündemdeki yatırımları değerlendirdi.
Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 16 ilçeyi bağrına bastığını belirterek, şunları kaydetti:
“17 belediye başkanı kardeşler topluluğu olarak ‘şehrimizi ve ilçelerimizi daha iyi noktalara nasıl taşırız? Gerekli çalışmalarda hangi noktadayız? Talepler doğrultusunda yapmamız gereken yatırımlar nelerdir?’ kaygısıyla çalışıyoruz. Onları değerlendirmek amacıyla yatırımcı birimlerimizle değerlendirme toplantısı yapıyoruz. İnşallah buradan alınacak kararların hem 2021’e ışık tutması hem de 2020’de yapılan yatırımların sezon sonuna doğru yaklaştığımız bu süreçte tamamlanması aşamasında yapmamız gereken adımların gözden geçirilmesi adına çalışma yapıyoruz. Ben ekibimize ilgili birimlerimizin yetkililerine teşekkür ediyorum. Uyum kültürü içerisinde her zaman yanımızda yer alıp destek veren belediye başkanı kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Birliğimizin beraberliğimizin bereket olduğunun çok şükür bilincindeyiz. Pandemi sürecini de asla göz ardı etmiyoruz. Gerek yatırımlarımız açısından gerekse Pandemideki süreç açısından o boyutunu da göz önüne alarak hareket ediyoruz. Toplantımızı bile bunu göz önünde bulundurarak az katılımla daha geniş bir mekânda yapıyoruz.”
Genel Sekreter Hüseyin Beyhan ile teknikten sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman’ın da hazır bulunduğu toplantıda yatırımcı daire başkanları sorumluluk alanlarına ilişkin konularda Başkan Büyükkılıç’a brifing verdi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ