Büyükelçi Gabriele Juen’den Vali Çiçek’e ziyaret

AVUSTURYA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN, KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.AVUSTURYA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE JUEN, KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.AVUSTURYA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ GABRİELE

YAŞAM 11.02.2026 15:21:11 0
Büyükelçi Gabriele Juen’den Vali Çiçek’e ziyaret
Avusturya’nın Ankara Büyükelçisi Gabriele Juen, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Türkiye ile Avusturya arasındaki ilişkiler ile iki ülke arasında ve yerel düzeyde geliştirilebilecek ortak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan Vali Çiçek, "Kayseri bir sanayi ve ticaret kenti. Anadolu’nun ortasında, denizi ve limanı olmamasına rağmen başarı hikâyesi yazan bir şehir. Çok sayıda başarılı sanayicimiz var. Ayrıca Avusturya’ya ihracat yaptığımız ve Avusturya’dan ithal ettiğimiz ürünler de mevcut. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Büyükelçi Gabriele Juen de Kayseri’ye ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, "Kayseri, Anadolu Kaplanı olarak dinamik bir şehir. Özellikle mobilya ve diğer ürünlerin ihracatı konusunda daha fazla ne yapabiliriz düşüncesiyle bu ziyareti gerçekleştirdik. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.
Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Yorum

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVE GÜNÜNDE BULUŞTU

ALTUN, GENEL BAŞKAN ARIKAN’LA BİR ARAYA GELDİ

ERYILMAZ’DAN GÜNEŞ’E SERT SÖZLER

MİLLET DERNEĞİNDE “MODERN SÖMÜRGECİLİK”SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ'DEN BELSİN ÇIKARMASI TİTİZBAŞ, HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

MHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN AKAY’A ZİYARET

KALIN, DİSİPLİNLİ VE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ HER DAİM SÜRECEK

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN 7 ŞUBAT’TA KAYSERİ'YE GELİYOR

SUNGUR: SESSİZ KALANLARIN ‘TEŞEKKÜR’ İRONİSİ