Bünyan’da şiddetli rüzgârın izleri hızla silindi

KAYSERİ’NİN BÜNYAN İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN ŞİDDETLİ RÜZGÂR, BAZI BÖLGELERDE OLUMSUZLUKLARA YOL AÇARKEN, BÜNYAN BELEDİYESİ EKİPLERİ MEYDANA GELEN HASAR VE RİSK OLUŞTURAN DURUMLARA KISA SÜREDE MÜDAHALE EDEREK GEREKLİ ÇALIŞMALARI TAMAMLADI.KAYSERİ’NİN BÜNYAN

YAŞAM 13.02.2026 23:14:28 0
Bünyan’da şiddetli rüzgârın izleri hızla silindi
Kayseri’nin Bünyan ilçesinde etkili olan şiddetli rüzgâr, bazı bölgelerde olumsuzluklara yol açarken, Bünyan Belediyesi ekipleri meydana gelen hasar ve risk oluşturan durumlara kısa sürede müdahale ederek gerekli çalışmaları tamamladı.
Bünyan’da etkisini gösteren rüzgâr sonrası sahaya çıkan belediye ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini ön planda tutarak oluşan zararların giderilmesi için yoğun mesai harcadı. Risk teşkil eden alanlarda anlık tespitler yapılırken, tehlike arz eden unsurlar ortadan kaldırıldı.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, belediye ekiplerinin süreci yakından takip ettiğini belirterek, "Şiddetli rüzgâr nedeniyle ilçemizin bazı noktalarında olumsuzluklar yaşanmıştır. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde sahaya inerek gerekli müdahaleleri gerçekleştirmiştir. Her şartta hemşehrilerimizin yanında olmaya, ilçemizde huzur ve güven ortamını korumaya kararlılıkla devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.
Yorum

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVE GÜNÜNDE BULUŞTU

ALTUN, GENEL BAŞKAN ARIKAN’LA BİR ARAYA GELDİ

ERYILMAZ’DAN GÜNEŞ’E SERT SÖZLER

MİLLET DERNEĞİNDE “MODERN SÖMÜRGECİLİK”SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ'DEN BELSİN ÇIKARMASI TİTİZBAŞ, HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

MHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN AKAY’A ZİYARET

KALIN, DİSİPLİNLİ VE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ HER DAİM SÜRECEK

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN 7 ŞUBAT’TA KAYSERİ'YE GELİYOR

SUNGUR: SESSİZ KALANLARIN ‘TEŞEKKÜR’ İRONİSİ