Bünyan’da okul yolları renklendirildi

KAYSERİ'NİN BÜNYAN İLÇESİNDE, BELEDİYE DESTEKLERİ İLE GENÇ KIZILAY EKİBİ TARAFINDAN NEŞELİ OKUL YOLUM PROJESİ ÇERÇEVESİNE OKUL YOLLARI VE DUVARLARI RENKLENDİRİLDİ.KAYSERİ'NİN BÜNYAN İLÇESİNDE, BELEDİYE DESTEKLERİ İLE GENÇ KIZILAY EKİBİ TARAFINDAN NEŞELİ

YAŞAM 11.11.2024 15:46:22 0
Bünyan’da okul yolları renklendirildi
Kayseri’nin Bünyan ilçesinde, belediye destekleri ile Genç Kızılay ekibi tarafından Neşeli Okul Yolum Projesi çerçevesine okul yolları ve duvarları renklendirildi.
Proje dahilinde Yeni Süksün Mahallesi İlkokul ve Ortaokulu yollarına ve duvarlarına geleneksel oyun alanları oluşturularak renklendirme çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmaları sosyal medya hesaplarından paylaşan Bünyan Genç Kızılay; "Yeni Süksün ilk ve ortaokullarının bahçesinde Bünyan Belediyesi’nin başlatmış olduğu Neşeli Okul Yolum Projesi kapsamında boyama ve renklendirme çalışması yaptık. Desteklerinden dolayı Bünyan Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Metin’e ve ilçe esnaflarımızdan Ahmet Özbek’e teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.
Konu ile alakalı açıklama yapan Başkan Selahattin Metin ise; "Emeği geçen gönüllü arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI