Bünyan’da meslek lisesi öğrencileri, köy okullarında etkinlik düzenledi

‘MESLEK LİSELERİ İLKOKULLARA HAYAT OLSUN’ PROJESİNİ BAŞLATAN BÜNYAN HAMİDİYE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ, BÜNYAN BELEDİYESİNİN SAĞLADIĞI ARAÇLARLA İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ETKİNLİK DÜZENLEDİ.‘MESLEK LİSELERİ İLKOKULLARA HAYAT OLSUN’ PROJESİNİ B

YAŞAM 9.06.2022 16:58:50 0
Bünyan’da meslek lisesi öğrencileri, köy okullarında etkinlik düzenledi
‘Meslek Liseleri İlkokullara Hayat Olsun’ projesini başlatan Bünyan Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bünyan Belediyesinin sağladığı araçlarla ilkokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi.
Hamideye Meslek Lisesi öğrencileri, kardeş okul ilan ettikleri Yeni Süksün İlkokulu ve Köprübaşı İlkokulunda bulunan öğrencilere palyaço gösterisi, çeşitli oyun ve yüz boyama etkinliği yaptılar. İlkokul öğrencilerinin güzel bir gün geçirmesini sağlayan Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Liseli öğrenciler, kardeş okul öğrencilerine hikaye kitapları hediye ederek düzenlenen etkinliği taçlandırdılar.
Bünyan Hamidiye mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Özgür Karacabey, “Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek bizleri çok daha mutlu etti. Çocuklarımızı ve insanımızı mutlu etmek okulumuzun misyonu haline gelmiştir. Bu etkinliğimizde de bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Özkan Altun’a teşekkür ediyoruz " dedi.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”