Bünyan’da altyapı ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

BÜNYAN BELEDİYESİ; İLÇEDE YÜRÜTTÜĞÜ ALTYAPI, ASFALTLAMA, PARKE VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI YOĞUN ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR.BÜNYAN BELEDİYESİ; İLÇEDE YÜRÜTTÜĞÜ ALTYAPI, ASFALTLAMA, PARKE VE KALDIRIM ÇALIŞMALARINI YOĞUN ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYOR.BÜNYAN BELEDİYESİ; İLÇEDE

YAŞAM 22.09.2025 16:54:38 0
Bünyan’da altyapı ve yol çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
Bünyan Belediyesi; ilçede yürüttüğü altyapı, asfaltlama, parke ve kaldırım çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Sümer, Sultanhanı, Gergeme, Güllüce, Burhaniye, Kardeşler mahallelerinde devam eden çalışmalar sayesinde mahalle yolları modern bir görünüme kavuşurken, ulaşımda yaşanan sorunlar da çözülüyor. Belediye ekipleri, özellikle köy içi yolların darlığı ve eski altyapı nedeniyle yaşanan ulaşım sıkıntılarını gidererek, araç ve yaya trafiğinin güvenliğini artırmayı hedefliyor. Mezarlık duvar tadilatı ve yeni yol açma çalışmalarının da sürdüğü mahallelerde, vatandaşların günlük yaşamı kolaylaştırılıyor.
Belediye Başkanı Selahattin Metin, yaptığı açıklamada, "Hedefimiz hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek, ilçemizi modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir. Bu doğrultuda yürüttüğümüz altyapı ve yol çalışmalarımız, Bünyan’ımızı geleceğe taşıyan adımlardır" ifadelerini kullandı.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ