Bünyan Belediyesi taziye evi ve çok amaçlı salon yapıyor

BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALTUN, ELBAŞI MAHALLESİ'NDE YAPILACAK TAZİYE EVİ VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATININ BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ.BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZKAN ALTUN, ELBAŞI MAHALLESİ'NDE YAPILACAK TAZİYE EVİ VE ÇOK AMAÇLI SALON İNŞAATININ BAŞLADIĞINI SÖ

YAŞAM 3.11.2020 09:56:48 0
Bünyan Belediyesi taziye evi ve çok amaçlı salon yapıyor
Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Elbaşı Mahallesi’nde yapılacak taziye evi ve çok amaçlı salon inşaatının başladığını söyledi.
İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Altun, "Elbaşı mahallemizde ’Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon’ inşaatımıza başladık. 300 metrekare kapalı alana sahip olacak çok amaçlı salonumuz, kültürümüzün pekiştiği sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmasının yanı sıra taziye evi ve muhtarlık olarak da kullanılacak. Mahallelerimizin bir çoğunda taziye evi ve çok amaçlı salonlar var. Olmayan köylerimizde de yatırım programlarımıza alarak, mümkün olan en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın hem sosyal gereksinimlerini karşılamak hem de örf ve adetlerin sürdürülmesi noktasında elimizden gelen gayretleri gösteriyoruz. Elbaşı mahallemizde inşaat çalışmalarını yerinde incelediğimiz salonumuzda, gurbet ellerde memleket hasreti çeken hayırseverimizin katkısı çok büyük. Değerli hayırseverimize desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Rabbim kazasız belasız hizmete açmayı da nasip etsin. ’Taziye Evi ve Çok Amaçlı Salon’umuzun mahallemize ve hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Mahalle sakinleri ve mahalle muhtarı da yapılan hizmet için Başkan Altun ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ