'BENİ PİS AVŞARLARIN ELİNE BIRAKMAYIN' DİYEN CHP PINARBAŞI ADAYINA MİLLETVEKİLİ ERSOY’DAN SERTTEPKİ

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhuriyet Halk Partisinin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan'ı kastederek sert bir açıklama daha yaptı.

6.05.2024 09:43:00 0

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 'Beni pis Avşarların eline bırakmayın' dediğini iddia ettiği CHP’nin Pınarbaşı Belediye Başkan adayıDeniz Yağan’asert tepki gösterdi. 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhuriyet Halk Partisinin Pınarbaşı Belediye Başkan adayı Deniz Yağan'ı kastederek sert bir açıklama daha yaptı. Ersoy, sosyal medya paylaşımında şu görüşlere yer verdi; ‘Avşarlara yönelik her gittiği yerde ‘Beni Pis Avşarların eline bırakmayın’ diyerek hakaretler eden şahsı uyarıyorum. (Gittiği yer belli,söylediği şahıslar belli), Avşarlar bu büyük milletin tertemiz evlatlarıdır. Bizim için Avşarıyla, Çerkesiyle, Muhaciriyle, Kürdüyle ve Türkmeniyle herkes büyük Türk Milletinin asil bir mensubudur. Ayırmadan,ayrıştırmadan Allah’ın izniyle Pınarbaşı’lı aziz hemşerilerimiz Pınarbaşı’mızı sizin bozuk zihniyetinize teslim etmeyecektir ve Cumhur ittifakının adayı MenduhUzunluğu’na destek verecektir.’

Haber: Mehmet Yılmaz


CHP’YE ÜYE OLAN GENÇLERE ROZET TAKILDI

İYİ PARTİ TALAS ADAYI GÖZÜTOK’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

CHP’LİLER PINARBAŞINA ÜST KURDU

SEDAT KILINÇ: BİZE SANDIKTA DESTEK VEREN HERKESE MÜTEŞEKKİRİM

SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI