BAŞKAN OKANDAN TAKIMI İLE TAM KADRO SAHADA

ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

SİYASET 30.10.2022 16:17:00 0
BAŞKAN OKANDAN TAKIMI İLE TAM KADRO SAHADA

AK Parti Kocasinan ilçe teşkilatı saha çalışmalarını hızlandırdı.Başkan Hüseyin Okandan, ekibi ile çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor. Ekip, ayrıca üye sayısını da her geçen gün artırıyor.

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, teşkilat çalışmalarını anlattı, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Muhalefetin ekonomi konusundaki çıkışlarına tepki gösteren Başkan Okandan, “Ekonomik ve sosyal değerlendirmelerde bulunurken dünyayı okumak ve ona göre konuşmak gerekiyor.” dedi.

AK Parti'nin büyük bir dava hareketi olduğuna işaret ederek  4 yıllık başkanlık sürecinin genel bir değerlendirmesini de yapan BaşkanOkandan, Kocasinan bölgesinde 400 bin nüfus yaşıyor.93 mahallesi bulunuyor. Görev süremiz boyunca tüm mahallelerde yer almaya çalıştık. Her bölgeyle uyum içerisinde Ak Parti davasını liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davasını anlatmak için mücadelemize devam ediyoruz. Üye kayıt çalışmalarımız sürüyor. Temsili rozet takma törenimiz vardı. Gönül seferberliği kampanyası kapsamında on binlerce üyeyi partimize kazandırdık. AK Parti, Türkiye için milletin köklerini, geleceğe taşıyan bir büyük dava hareketidir. Davamız, güçlü ve yeniden büyük Türkiye'yi kurmaktır. Yeniden güçlü ve büyük Türkiye'yi ortaya koyacağız”.Konuşmasında ayrıca kapı kapı gezmeye gayret ediyoruz diyen Okandan,” Gezdiğimiz her bölgede bir gülen yüz,  bir teveccüh bir samimiyetle karşılanıyoruz. Bunların her biri bizim için paha biçilemeyecek bir değere sahip elbette. Bu değerin altında yıllarca sayın cumhurbaşkanımızın davaya olan mücadelesi ona duyulan sevgi ve muhabbetin uzantıları var.. Bizlerde bölgemizde tam manasıyla gayret etme mücadelesindeyiz. Karınca kararınca da olsa her yerde bir kişi bir kişi bu mücadeleye katkı verecek tüm gönül dostlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz” Önümüzde bir 2023 yılı seçimleri var. Bu seçim Türkiye’nin yüzyılı başlığında değerlendirebileceğimiz adeta dünyanın bir çok ülkesinde özellikle çevre komşularımıza baktığımızda yanan tutuşan bir ülke coğrafyasının içerişimde hamdolsun Türkiye’nin şahlanışına devam edişi  daha da halkın refah düzeyini artması için hükümetimizin mücadelesi bizleri gururlandırıyor. Pandemi sürecinden çıkıldı. Dünyada bir ekonomik daralma söz konusu ama elhamdülillah ne tedarik zincirlerinde nede diğer durumlarda vatandaşımızın herhangi bir eziyet görmesine müsamaha göstermeyen bir cumhurbaşkanına bir lidere sahibiz, onun kıymetini bilmek zorundayız. Bu mücadelede gelecek nesiller için çocuklarımız için hepimizin inşallah yarınlar içinde bu mücadele de elimizden geleni sahaya yansıtmak için mücadele ediyoruz. İnşallah 2023 genel seçimleri de  adeta dünyanın kırılma noktası Türkiye’nin kırılma noktası olacak ve tüm dünya Türkiye’yi izleyecek” Haber: Mehmet Yılmaz

 


BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

TÜRKMEN: GENÇLERİMİZE DE DEVA OLACAĞIZ

ALİ BABACAN: EL KESESİNDEN EMEKLİLERE SÜRPRİZ YAPIYORLAR

CHP’DE SEÇİM SÜRECİ MASAYA YATIRILDI

ENGELLİLERİN ARAÇLARI BELEDİYENİN MAKİNE PARKINDA TAMİR EDİLECEK

İŞ İNSANI NEJDET PALA’DAN MHP’YE BÜYÜK JEST

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ