Başkan Özdoğan’a Asuman Erdoğan’dan ziyaret

TÜRKİYE BULUŞMALARI KAPSAMINDA HACILAR’A GELEN AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ ASUMAN ERDOĞAN, HACILAR BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ÖZDOĞAN TARAFINDAN AĞIRLANDI.TÜRKİYE BULUŞMALARI KAPSAMINDA HACILAR’A GELEN AK PARTİ ANKARA MİLLETVEKİLİ ASUMAN ERDOĞAN, HACILAR BE

YAŞAM 19.09.2024 16:20:20 0
Başkan Özdoğan’a Asuman Erdoğan’dan ziyaret
Türkiye Buluşmaları kapsamında Hacılar’a gelen AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan tarafından ağırlandı. Başkan Özdoğan, “Teşkilat Başkanlığımızın her yıl düzenlediği bu önemli etkinliği Hacılar’da güçlü bir katılımla gerçekleştirdik. Katılımları için milletvekilimiz Sayın Erdoğan’a teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘Türkiye Buluşmaları’ programı çerçevesinde Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri ve MKYK üyeleri sahaya indi. Bu kapsamda, Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İlçe Başkanı Ahmet Övüç, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla Hacılar’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Başkan Özdoğan, Milletvekili Erdoğan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Türkiye Buluşmaları vesilesiyle Hacılar’ı ziyaret eden Sayın Asuman Erdoğan ile esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sevgisi, duaları bizleri mutlu etti. Hacılar her zaman olduğu gibi bizleri sevgiyle karşıladı. Sayın Erdoğan ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan da Hacılar’da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Türkiye Buluşmaları kapsamında Kayseri’deyiz ve Hacılar’da çok verimli ve keyifli bir ziyaret gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Bilal Özdoğan’a, İlçe Başkanımız Ahmet Övüç’e ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretler kapsamında Hacılar Müftülüğü Gençlik Merkezi, Toki İnşaat alanı ve Hacılar Aile Destek Merkezi gezildi. Ayrıca Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci’nin ailesi ve Nazmiye Özdemir ziyaret eden heyet son olarak iş insanları ve sanayicilerle görüşmeler gerçekleştirdi.

KENANOĞLU: 'İYİ PARTİ ENTÜBE DURUMDA

DP GİK ÜYESİ KAMİL KARAMETE: HİKÂYENİN SONU GELDİ

CHP’Lİ AŞKIN GENÇ, 300 VEKİL ÇIKARTIP İKTİDAR OLACAĞIZ

BAYRAKLI’DAN TEBER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MİLLETVEKİLİ ERSOY'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM

AĞIRALİOĞLU’NUN KURACAĞI PARTİYE İL BAŞKANI BULUNDU

MİLLETVEKİLİ GENÇ, MAHZEMİNDE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

ELİTAŞ: TİP MİLLETVEKİLİ AHMET ŞIK, MECLİSTE TERÖR ESTİRDİ

ÜLKÜ OCAKLARI KAYSERİ İL BAŞKANI HALİT YAĞMUR: HER BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÜLKÜCÜ DEĞİLDİR

DİRMEN “İSTEDİĞİNİZ OLMADI OLMAYACAK”