Başkan Özdoğan: "Yeşil vatan için el ele, Kahramanmaraş’ın yanındayız"

HACILAR BELEDİYESİ, KAHRAMANMARAŞ’IN ONİKİŞUBAT İLÇESİNE BAĞLI ÇAMLIBEL MEVKİİNDE ÇIKAN VE KISA SÜREDE BÜYÜYEN ORMAN YANGINIYLA MÜCADELEYE DESTEK VERİYOR.HACILAR BELEDİYESİ, KAHRAMANMARAŞ’IN ONİKİŞUBAT İLÇESİNE BAĞLI ÇAMLIBEL MEVKİİNDE ÇIKAN VE KISA SÜRE

YAŞAM 28.07.2025 15:31:51 0
Başkan Özdoğan:
Hacılar Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Çamlıbel mevkiinde çıkan ve kısa sürede büyüyen orman yangınıyla mücadeleye destek veriyor. Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgedeki söndürme çalışmalarına 1 arazöz ve 2 personel ile katkı sağlıyor.
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde yürütülen söndürme faaliyetlerine destek amacıyla ekip gönderildiğini açıklayan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Devletimizin ilgili tüm kurumları sahada yoğun şekilde görev yapıyor. Hacılar Belediyesi olarak biz de fen işleri ekiplerimizle yangınla mücadele çalışmalarına destek veriyoruz. Araç ve personelimizle üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Yeşil Vatan’ı korumak hepimizin ortak sorumluluğudur."
Başkan Özdoğan, özellikle yaz aylarında artan hava sıcaklıklarıyla birlikte orman yangınları riskinin daha da yükseldiğine dikkat çekerek, vatandaşları ormanlarda ve yeşil alanlarda dikkatli davranmaya dair uyarılarda bulunarak, "Cam kırıkları, mangal atıkları, havai fişekler ve sigara izmaritleri gibi dikkatsizce bırakılan unsurlar büyük felaketlere yol açabilir. Bu konuda herkesin daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Ormanlar hepimizin nefesi, doğamız için bir kıvılcıma dahi fırsat vermeyelim. Küçük bir ihmal, geri dönüşü olmayan sonuçlara neden olabilir" dedi.
Başkan Özdoğan, açıklamasının sonunda yangından etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, yangının bir an önce kontrol altına alınması temennisinde bulundu.
Yorum

PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA MÜJDEYİ VERDİ

TAHİR KESKİNKILIÇ, PARTİMİZİN BARAJ SORUNU YOK

PATAT, GENEL BAŞKANLA BİR ARAYA GELDİ

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVE GÜNÜNDE BULUŞTU

ALTUN, GENEL BAŞKAN ARIKAN’LA BİR ARAYA GELDİ

ERYILMAZ’DAN GÜNEŞ’E SERT SÖZLER

MİLLET DERNEĞİNDE “MODERN SÖMÜRGECİLİK”SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ'DEN BELSİN ÇIKARMASI TİTİZBAŞ, HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

MHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN AKAY’A ZİYARET