Başkan Metin, Bakan Ersoy’u ziyaret etti

BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN METİN, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY İLE BİRLİKTE KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY'U ZİYARET ETTİ.

YAŞAM 4.02.2025 15:44:21 0
Başkan Metin, Bakan Ersoy’u ziyaret etti
Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile birlikte Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.
Ziyarette; Bünyan’ın tarihi ve kültürel yapılarından biri olan konağın ilçenin turizmine kazandırılması ve restorasyon çalışması hakkında bilgi verilerek görüşmeler gerçekleştirdi. Toplantı sonrası açıklama yapan Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin; "Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekilimiz Baki Ersoy Bey ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a destekleri ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerinikullandı.
Yorum

ALTUN, GENEL BAŞKAN ARIKAN’LA BİR ARAYA GELDİ

ERYILMAZ’DAN GÜNEŞ’E SERT SÖZLER

MİLLET DERNEĞİNDE “MODERN SÖMÜRGECİLİK”SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ'DEN BELSİN ÇIKARMASI TİTİZBAŞ, HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

MHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN AKAY’A ZİYARET

KALIN, DİSİPLİNLİ VE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ HER DAİM SÜRECEK

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN 7 ŞUBAT’TA KAYSERİ'YE GELİYOR

SUNGUR: SESSİZ KALANLARIN ‘TEŞEKKÜR’ İRONİSİ

KAYSERİ’DE HİÇBİR ŞEY ARTIK ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK