Başkan Çopuroğlu: "Yılmadık, yıkılmadık, bölünmedik"

AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ GÜNÜ DOLAYISIYLA YAYIMLADIĞI MESAJINDA; "HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ ASIRLARDIR BU GÜÇLÜ MİLLET NİCE HAİN SALDIRILARLA KARŞILAŞTI. YILMADIK, YIKILMADIK, BÖLÜNMEDİK" DEDİ.

YAŞAM 15.07.2021 10:11:47 0
Başkan Çopuroğlu:
AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında; "Hepimizin bildiği gibi asırlardır bu güçlü millet nice hain saldırılarla karşılaştı. Yılmadık, yıkılmadık, bölünmedik" dedi.
Başkan Çopuroğlu mesajında; "Tarihimizin en karanlık gecelerinden ve aynı zamanda dönüm noktaların biri olan 15 Temmuz Kalkışması da bu girişimlerden biridir. Öncelikle, o karanlık geceyi zaferle dolu bir sabaha dönüştüren zaferi milletimize bahşeden Rabbimize binlerce şükür olsun. Dik duruşun sembolü sayın cumhurbaşkanımızla birlikte meydanlara inerek demokrasi mücadelesi veren kahraman milletimizin her bir ferdine selam olsun. Bu büyük destanın baş mimarı olan 251 şehidimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şifa ve esenlikler diliyorum. 15 Temmuz 2016’da, milletçe büyük bir tehlike atlattık. Tüm dünya önünde büyük bir var olma sınavını daha yine alnımızın akıyla başardık. Tarihte eşi benzeri az görülen hain bir saldırıya maruz kaldık ve Türk Milletine yakışan örnek bir mücadeleyle bertaraf etmeyi başardık. Başta rabbimizin inayeti, sonra, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti ve en önemlisi de aziz milletimizin güçlü iradesi sayesinde, bir kere daha büyük bir zafer kazandık. Büyük milletimizi bu topraklarda istemeyenlere büyük bir ders daha verdik. Her bir karışı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, her bir köşesi ayrı bir destana tanıklık etmiş bu cennet yurdun bizim olduğunu bir kere daha tüm dünyaya ilan ettik. Allah milletimize bir daha bize o karanlık geceyi yaşatmasın. Cumhuriyetimizi, demokrasimizi, milli irademizi yok etmek, hürriyetimizi elimizden almak isteyenlere karşı, 15 Temmuz’da olduğu gibi, milletçe onurlu bir mücadele vermeyi ve galip gelmeyi nasip etsin. Bu vesileyle, Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Büyük Taarruz’dan 15 Temmuz’a, bu topraklar için toprağa düşen ama makamların en yücesine erişen tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle ve şükranla yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum. Büyük destanımızın 5. yıldönümü, Aziz Milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ