Başkan Çolakbayrakdar; “Yeter Ki 1 metrekare alanın mülkiyeti kamuya ait olsun hızlıca park yapıyoruz”

KOCASİNAN BELEDİYESİ, TALATPAŞA MAHALLESİ’NE MODERN VE ÇOK FONKSİYONLU BİR PARK DAHA KAZANDIRIYOR. PARK ÇALIŞMALARINI İNCELEYEN KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, MÜLKİYETİ KAMUYA AİT OLAN ALANLARDA YEŞİLLENDİRME NOKTASINDA HASSAS DAVRANDIK

YAŞAM 15.08.2023 12:49:52 0
Başkan Çolakbayrakdar; “Yeter Ki 1 metrekare alanın mülkiyeti kamuya ait olsun hızlıca park yapıyoruz”
Kocasinan Belediyesi, Talatpaşa Mahallesi’ne modern ve çok fonksiyonlu bir park daha kazandırıyor. Park çalışmalarını inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mülkiyeti kamuya ait olan alanlarda yeşillendirme noktasında hassas davrandıklarını ve imar harekâtıyla birlikte yeter ki 1 metrekare alanın mülkiyeti kamuya ait olsun hızlıca park yaptıklarını söyledi.

Talatpaşa Mahallesi’nde yapımına başlanan park çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, mülkiyet sorunu çözülmesiyle çalışmalara başladıklarını ve ardından bölgeye çok fonksiyonlu bir park kazandıracaklarını belirtti. Daha yeşil ve daha yaşanabilir bir Kocasinan için durmadan çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar; “Kocasinan’ımızın her bir köşesini yeşillendirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bir park daha Talatpaşa Mahalle’mize kazandırıyoruz. Gerek imar problemleri halledilmiş gerekse mülkiyet sorunları çözülmüş her bir bölgemizdeki ihtiyaç duyulan her alanda park yapma konusunda çok hızlı ilerliyoruz. Kocasinan’ımızın hem merkez hem de kırsal mahallelerimizde yeter ki bir metrekare alan park yapılacak şekilde imara uygun ve mülkiyet sorunu olmasın biz buralarda hızlı bir şekilde park çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Park yapımı için emek gerekiyor. Çünkü; mülkiyet sorunu, etüt projeleri ve alt yapılarını oluşturduktan sonra park yapılıyor. Ama biz kararlı bir şekilde Kocasinan’ımızın her bir köşesinde park yapım çalışmalarını devam ettiriyoruz. Bu bölgede de aynı şekilde yürütmüş olduğumuz imar harekâtıyla birlikte mülkiyet çözümlenmesinin ardından park çalışmalarına başladık. Sonbahar ile birlikte buranın yeşillendirme ve ekim dikim çalışmaları yapılacak ve yemyeşil bir park daha Kocasinan’ımıza kazandırmış olacağız. Bu vesileyle sağlıklı bir şekilde parkların kullanılmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar; “Daha yeşil Kocasinan demek, daha yeşil Kayseri, daha yeşil Türkiye demektir. Bunun içinde çalışmalarımızı hızlıca yürütüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ