Başkan Çolakbayrakdar: “Kardeş belediye Türkoğlu için tüm imkanlarımızı sefer ettik”

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, AFET BÖLGELERİNE VE KARDEŞ BELEDİYE KAHRAMANMARAŞ TÜRKOĞLU İÇİN TÜM İMKANLARIN SEFERBER EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ.KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, AFET BÖLGELERİNE VE KARDEŞ BELEDİYE KAHRAMANMARAŞ

YAŞAM 28.02.2023 12:30:03 0
Başkan Çolakbayrakdar: “Kardeş belediye Türkoğlu için tüm imkanlarımızı sefer ettik”
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, afet bölgelerine ve kardeş belediye Kahramanmaraş Türkoğlu için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.
Deprem bölgelerinde ve kardeş belediye Türkoğlu’nda yaraları sarmak için bir yandan temizlik çalışmaları yaparken bir yandan da enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Çolakbayrakdar, bölgede ihtiyaçların giderilmesine yönelikte mobil mutfak ve çadır gibi her alanda destek olduklarını ifade etti. Düzce Belediyesi ile kardeş belediye Türkoğlu’nda çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Depremin ilk saatlerinden itibaren afet bölgelerinde gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor. Özelikle kardeş belediye Türkoğlu’nda temizlik çalışmalarının yanı sıra enkaz kaldırma çalışmaları ve depremzede kardeşlerimize, sıcak yemek ulaştırma konusunda canla başla çalışıyoruz. Mobil mutfak, mobil yatakhane, çadır, temizlik ve iş makineleri gibi ihtiyaç olan her alanda varız. Biz bir araya gelerek, tüm sorunları çözebilen bir milletiz. Bu zor zamanları dayanışma ile aşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaraların en hızlı şekilde sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu zor zamanları aşacağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu felaket günleri geride bırakacaklarını sözlerine ekledi.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”