Başkan Çolakbayrakdar: “3’üncü mobil mutfağımız deprem bölgesine yola çıktı”

DEPREM BÖLGELERİNE YARDIM ULAŞTIRMAK İÇİN DEPREMİN YAŞANDIĞI İLK SAATLERDEN İTİBAREN ÇALIŞAN KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, “DÜN, KENDİ ATÖLYEMİZDE ÇALIŞMALARINA BAŞLADIĞIMIZ SEYYAR MUTFAK, MALATYA VE KAHRAMANMARAŞ’TAKİ KARDEŞLERİMİZ İÇ

YAŞAM 9.02.2023 16:03:03 0
Başkan Çolakbayrakdar: “3’üncü mobil mutfağımız deprem bölgesine yola çıktı”
Deprem bölgelerine yardım ulaştırmak için depremin yaşandığı ilk saatlerden itibaren çalışan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Dün, kendi atölyemizde çalışmalarına başladığımız seyyar mutfak, Malatya ve Kahramanmaraş’taki kardeşlerimiz için sıcak yemek üretimine başladı. 3’üncü mobil mutfağımızı da deprem bölgesinde kuracağız” dedi.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremin yaşandığı ilk andan itibaren deprem bölgelerine yardım göndermek için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Bir yandan sıcak mutfak ihtiyaçları, bir yandan iaşe, bir yandan da iş makinelerimizle birlikte enkaz altında kalmış kardeşlerimizi çıkartabilmek için yoğun bir şekilde ekiplerimiz sahada çalışma yürütüyorlar. Lowbetler iş makinelerimizi bıraktıktan sonra gelip yeni iş makinelerimizi götürüyorlar. Orada çalışan ekiplerimizle beraber hepsi şu anda deprem bölgesinde yoğun bir şekilde çalışma yürütüyoruz. Yaralı kardeşlerimize Allah’tan şifa diliyorum. Enkaz altında olanları da inşallah en kısa süre içerisinde sağ salim kurtarmak nasip olsun” diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, tüm Kayseri olarak dualarının deprem bölgesindeki vatandaşlarla olduğunu sözlerine ekledi.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”