Başkan Büyüksimitci: "23 Nisan, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır"

KAYSERİ SANAYİ ODASI (KAYSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET BÜYÜKSİMİTCİ; 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI VESİLESİ İLE YAZILI BİR AÇIKLAMA YAPARAK, TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ’NİN AÇILIŞININ 102’İNCİ YIL DÖNÜMÜNÜ VE TÜM ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KU

YAŞAM 21.04.2025 13:50:12 0
Başkan Büyüksimitci:
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile yazılı bir açıklama yaparak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci yıl dönümünü ve tüm çocukların bayramını kutladı.
Başkan Büyüksimitci açıklamasında; "23 Nisan 1920 tarihi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturmaktadır. Milli egemenliğin ilan edildiği Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklar bir toplumun geleceğidir. Bizlere düşen görev geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler olmasını sağlamaktır. İnşallah bizler de iş dünyası olarak, demokrasinin ve cumhuriyetimizin verdiği güven ve güçle daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam hedefiyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza daha güçlü bir ülke bırakmanın gayreti içerisinde olacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum

CHP YOZGAT’TA MİTİNG YAPTI

BAŞKAN METİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET

SAADET PARTİSİNDE ERDAL ALTUN YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

MHP İLE CHP ARASINDA YEŞİLKENT GERGİNLİĞİ

CHP’DE ÖZGÜR ÖZEL YENİDEN GENEL BAŞKAN

ERDAL ALTUN: ZAMLA EKONOMİ YÖNETİLMEZ

TÜRKEŞ, 30 AYRI CAMİDE DUALARLA ANILDI

ALTUN: "ÇADIRLAR YALNIZCA SEÇİM ZAMANINDA GÖRÜLÜYOR"

CHP CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYI İÇİN ÖN SEÇİM YAPTI

MHP İL BAŞKANI ENES ERTUĞRUL KALIN: DALIMIZI KOPARMAYA ÇALIŞANIN AĞACINI KÖKÜNDEN SÖKERİZ