Başkan Büyükkılıç’tan yangın çıkan fabrikada inceleme

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE YANGIN ÇIKAN VE BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NİN 13 ARAÇ, 52 PERSONEL İLE YANGINA MÜDAHALE ETTİĞİ FABRİKADA İNCELEMELERDE BULUNARAK, FABRİKA SAHİBİ VE ÇALIŞANLARINA, GEÇMİŞ OL

YAŞAM 17.09.2024 11:45:02 0
Başkan Büyükkılıç’tan yangın çıkan fabrikada inceleme
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’nde yangın çıkan ve Büyükşehir İtfaiyesi’nin 13 araç, 52 personel ile yangına müdahale ettiği fabrikada incelemelerde bulunarak, fabrika sahibi ve çalışanlarına, geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Melikgazi ilçesi, Organize Sanayi Bölgesi 18’nci Cadde’de faaliyet gösteren Felteks Fabrikası’nda gece çıkan yangına, Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri anında müdahalede bulundu. 13 araç, 52 personel ile yangına müdahale eden Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmaları için çalışmalarına devam ediyor. Fabrikada yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıkarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, olay yerine giderek, fabrika sahipleri ile çalışanlarına hem geçmiş olsun dileklerinde bulundu hem de yangın çıkan fabrikada incelemeler yaptı. Başkan Büyükkılıç, “Gece saatlerinde Organize Sanayi Bölgemizde Felteks Fabrikası’nda çıkan yangın hepimizi derinden üzdü. Fabrika sahiplerimize ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha böyle üzücü olayların yaşanmamasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Yorum

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ