Başkan Büyükkılıç’tan Aile Akademisine ziyaret

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, AİLE AKADEMİSİ’NİN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ, DANIŞMANLARLA BİR ARAYA GELDİ VE AİLELERE SUNULAN PSİKOLOJİK DESTEK HİZMETLERİNİN ÖNEMİNİ VURGULADI.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMD

YAŞAM 23.05.2025 10:50:32 0
Başkan Büyükkılıç’tan Aile Akademisine ziyaret
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Aile Akademisi’nin çalışmalarını yerinde inceledi, danışmanlarla bir araya geldi ve ailelere sunulan psikolojik destek hizmetlerinin önemini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025’i Aile Yılı ilan etmesinin ardından, Aile Akademisi daha çok önem kazanırken, Kayseri’nin farklı bölgelerinde, psikologlar, klinik psikologlar, aile danışmanları ve diğer uzmanlardan oluşan geniş bir kadro ile hizmet veriliyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK’in Sümer Tesisleri’nde hizmet veren Aile Akademisi’ni ziyaret ederek, akademinin faaliyetlerine dair önemli bilgiler aldı. Başkan Büyükkılıç’a Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak ile İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Erkan Küp de eşlik etti.
Büyükkılıç, Aile Akademisi’nin toplumsal gelişim için taşıdığı büyük önemi vurguladı. Başkan Büyükkılıç, akademinin sunduğu rehberlik hizmetleri ve oyun terapilerinin de büyük bir önem taşıdığını belirtirken, ayrıca, evlilik öncesi eğitimler ve apartman toplantılarının, şehir genelinde bireylere katkı sağladığını ifade etti.
Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak, Aile Akademisi sayesinde, aileleri ve bireyleri bilinçlendirerek, şehrin sosyal yapısına katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyledi.
Başkan Büyükkılıç’a, Aile Akademisi’nin uzman kadrosunun çalışmaları hakkında detaylı bilgi veren Aile Akademisi Birim Sorumlusu Mürşide Aslan, akademinin Kayseri’ye kattığı değeri aktardı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Aile Akademisi ile bireylerin hayat kalitesini arttırmayı, aile içi huzuru sağlamayı ve toplumda psikolojik iyilik halini güçlendirmeye katkı sunmayı sürdürüyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın önderliğinde Aile Akademisi, 11 danışman ile geniş bir hizmet yelpazesi oluşturuyor.
Yorum

ÇALIKSOY: HULUSİ AKAR’IN MASRAFLARINI NEDEN BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR

İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK TÜRKOĞLU KAYSERİ’DE

AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI KAMPA GİRDİ

CHP'Lİ ÜNALMIŞ'TAN AK PARTİ VE MHP’LİLERE 'MÜJDE' TEPKİSİ

MHP’YE YENİ DANIŞMAN

ÇOPUROĞLU, DEVELİ’DE HIDIRELLEZ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

MHP KAÇEP'TEN KAYSERİ’DE ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

MHP’Lİ AKKUŞ: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM

CHP GENEL BAŞKANINA TOKATLI SALDIRI

ERSOY’DAN GENÇ İSTİHDAMI İÇİN TBMM’YE SORU ÖNERGESİ