Başkan Büyükkılıç; 15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit’in ailesini ziyaret etti

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, 15 TEMMUZ ŞEHİDİ KOMİSER YARDIMCISI CENNET YİĞİT’İN BÜNYAN İLÇESİNDEKİ AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, 15 TEMMUZ ŞEHİDİ KOMİSER YARDIMCISI CENNET

YAŞAM 24.10.2024 15:24:33 0
Başkan Büyükkılıç; 15 Temmuz şehidi Cennet Yiğit’in ailesini ziyaret etti
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Şehidi Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in Bünyan ilçesindeki ailesini ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz 2016’da hain darbe girişiminde Özel Harekât Daire Başkanlığı’nda şehadete yürüyen Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit’in ailesini ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, Şehit Komiser Yardımcısı Yiğit için dua ederek şehidi rahmetle andı. Ziyarette Başkan Büyükkılıç’a Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin de eşlik etti.
Başkan Büyükkılıç, şehit Yiğit’e Allah’tan rahmet, şehidin ailesine sabır diledi. TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısında şehit düşenlere de Allah’tan rahmet dileyen Başkan Büyükkılıç, “Bugün Bünyan şehidimiz Cennet Yiğit’in evinde hem Cennet kızımıza hem de dün TUSAŞ tesislerine yönelik terör saldırısında şehit düşen 5 kahramanımıza ve tüm şehitlerimize dualarımızı gönderdik” dedi.
Büyükkılıç, şehit Cennet Yiğit’in hatıralarının yaşatıldığı ve ismini taşıyan Anı Evi’ni de ziyaret ederek, “Şehitlerimizin hatırası her zaman kalbimizde yaşayacak. Onların fedakârlıklarıyla bu topraklar dimdik ayakta. Ruhları şad olsun” diye konuştu.

AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

BURKAY  FERAH MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİNDE

AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÖZHAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI