Başkan Bağlamış: "Gazetecilik, sadece bir meslek değil, aynı zamanda büyük bir fedakârlığın hikâyesidir"

KAYSERİ TİCARET BORSASI (KTB) YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP BAĞLAMIŞ, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR AÇIKLAMA YAPTI.

YAŞAM 10.01.2026 10:29:58 0
Başkan Bağlamış:
Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.
KTB Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış; zor şartlar altında dahi büyük bir özveriyle görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti. Başkan Bağlamış mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Doğru ve ilkeli haber almamız için yoğun gayret gösteren, zorlu şartlarda emek veren, daha adil bir dünya için çaba sarf eden gazetecilerimizin gününü tebrik ediyorum. Gazetecilik sadece bir meslek değil, aynı zamanda büyük bir fedakârlığın hikâyesidir. Görevi başında hayatını kaybeden gazeteci dostlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, görevine devam eden tüm gazetecilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür temenni ediyorum. Bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum."
Yorum

ALPEREN OCAKLARI SP'NİN DAVETİNE İCABET ETTİ

İYİ PARTİ GİK'E SEÇİLEN SÜRPRİZ KAYSERİLİ

YRP’DE MAHALLİ İDARELER ÇALIŞTAYI YAPILDI

AKGÜL: SUSAN DÜZENE ORTAKTIR. BİZ, SUSMAYACAĞIZ

İYİ PARTİ GİK’TE İKİ KAYSERİLİ

İSİM TARTIŞMASINDA CEPHE BÜYÜYOR

JEOTERMAL SERA YATIRIMI YAPAN FİRMANIN ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

2026 YILI KAYSERİ’DE MHP’NİN YILI OLACAK

AYDINLAR OCAĞINDAN İSİM TEPKİSİ

İDDİASINI İSPAT EDEMEYEN MÜFTERİDİR, AHLAKSIZDIR!