Tarih: 17.09.2024 13:26

BASIN İLAN KURUMU ADANA ŞUBE MÜDÜRÜ ORANLI GAZETECİLERLE BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Basın İlan Kurumunu şubesinin kapatılarak Adana’ya bağlanması sonrasında Basın İlan kurumu Adana şube müdürü Dr. Çetin Oranlı ilimizi ziyaret ederek gazetecilerle buluştu.

Kayseri Gazeteciler cemiyetinde gerçekleşen ziyarette Cemiyet başkanı Metin Kösedağ Oranlı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve karşılıklı çalışma sürecinin hayırlı olmasını diledi.

Basın İlan kurumu Adana şube müdürü Dr. Çetin Oranlı’da Basın İlan Kurumunun son alınan kararla 13 şubesini kapattığını ve halen 15 şube ile yola devam ettiklerini Kayseri’nin de kendilerini bağlanması nedeni ile hem tanışmak hem de karşılıklı işbirliği konusunda görüş alış verişinde bulunmak için Kayseri’de olduğunu söyledi.

 Dr. Çetin Oranlı, aslında kendisinin de 2022 yılında ERÜ’de Sosyal Bilimler Enstitisü Gazetecilik Anabilim Dalı’nda “Türkiye’de Yerel Basının Gelişiminde Basın İlan kurumunun Rolü” konulu tezi ile doktora tezini tamamlaması nedeni ile Kayseri’yi yakından tanıdığını söyledi.

“İçinizden birisiyim” diyen Oranlı, “Meslekten geliyorum, Kayseri’yi ve sorunları biliyorum. Karşılıklı birbirimize kolaylık göstererek iyi bir çalışma ortamı oluşturacağımıza inanıyorum. İlk ziyaretimi Kayseri’ye yapıyorum, Yarın’da Mersin’de olacağım. Karşılıklı istişare ile güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyarette ERÜ İletişim Fakültesi Öğretim görevlisi Mehmet Sena Kösedağ’da bulundu. 

CENGİZ’E KİTABINI İMZALADI…

Bu arada ziyareti kapsamında halen 5 kitabı bulunan ödüllü yazar Oranlı, “Olaylar ve Kişisel Tecrübe Işığında Gazetecilik” adlı kitabını gazetemiz yazı işleri müdürü Mustafa Cengiz’i günün anısına imzaladı. 

Bu arada Hakimiyet gazetesi yazarı Yüksel Kalkan’da Oranlı’ya yeni çıkan 10. Eseri Battal Gazi Kayseri’de isimli kitabını imzalayarak hediye etti. 

Oranlı’nın ilimize ziyareti gazete temsilcilerinin soruları ve geleceğe dönük konuların ele alınması ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Oranlı ilimizdeki ziyaretleri kapsamında ayrıca Adliye’de savcılık ziyareti de gerçekleştirdi. MUSTAFA CENGİZ 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —