BAL maçlarına Kar engeli

BÖLGESEL AMATÖR LİG'DE (BAL) BU HAFTA SONU OYNANACAK MAÇLAR, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİBÖLGESEL AMATÖR LİG'DE (BAL) BU HAFTA SONU OYNANACAK MAÇLAR, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINDAN DOLAYI İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİBÖLGESEL AMATÖ

ASAYİŞ 20.02.2025 10:03:40 0
BAL maçlarına Kar engeli
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu hafta sonu oynanacak maçlar, olumsuz hava şartlarından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 22-23 Şubat tarihlerinde oynanacak müsabakalar ileri bir tarihe erteledi. BAL 4. Grup’ta bulunan Develigücü ve Yahyalıspor’un bu hafta sonu oynayacağı maçlar da tehir oldu.
TFF’den yapılan açıklamada; "Ülkemiz genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle kulüplerimizin seyahatlerinde yaşanılacak olumsuzluklar göz önünde bulundurularak, Bölgesel Amatör Lig’de 22-23 Şubat 2025 tarihlerinde oynanacak tüm müsabakalar ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.
Yorum

GENÇ, DEVELİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP’LİLER İFTARDA BULUŞTU

YRP YAHYALI İLÇE BAŞKANLIĞNDA DEVİR TESLİM

ÜMİT ÖZDAĞ KAYSERİ’DE İFTARA KATILACAK

MHP PINARBAŞI İLÇE BAŞKANI MAĞARA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

MHP KOCASİNAN’DAN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI

VATAN PARTİSİNDEN İTTİFAK ÇAĞRISI

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI