Baba-oğul arasındaki kavga kanlı bitti: 1’i ağır 2 yaralı

KAYSERİ’NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE BABA VE OĞLU ARASINDA ÇIKAN KAVGADA KAN AKTI. BIÇAKLA YARALANAN BABA VE OĞUL TEDAVİ ALTINA ALINIRKEN, OĞULUN DURUMUNUN AĞIR OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.KAYSERİ’NİN MELİKGAZİ İLÇESİNDE BABA VE OĞLU ARASINDA ÇIKAN KAVGADA KAN AKTI. BIÇ

YAŞAM 2.12.2025 03:35:01 0
Baba-oğul arasındaki kavga kanlı bitti: 1’i ağır 2 yaralı
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde baba ve oğlu arasında çıkan kavgada kan aktı. Bıçakla yaralanan baba ve oğul tedavi altına alınırken, oğulun durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Sakarya Mahallesi Seyranlık Sokak’ta bulunan 13 katlı binanın son katındaki ikamette meydana gelen olayda, baba C.D. ile oğlu K.N.D. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine C.D. ve K.N.D. boğazından yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalenin ardından K.N.D.’yi Kayseri Şehir Hastanesi’ne, baba C.D.’yi de Kayseri Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. C.D.’nin hafif yaralandığı olayda, oğul K.N.D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum

CHP’DE ÖZGÜR ÖZEL YENİDEN GENEL BAŞKAN

BAŞKAN SALCANLIER’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

ADD BAŞKANI HAKKI TEMİZ’DEN İYİ PARTİ'YE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

DEVA PARTİSİ YAHYALI’DA KONGRE YAPTI

OKANDAN, “AYRILIKTA AZAP, BİRLİKTE RAHMET VARDIR”

ÇOPUROĞLU: KAYSERİMİZE, YEŞİLHİSARIMIZA HAYIRLI OLSUN

ASKON’DAN AK PARTİ’YE ZİYARET

KAYSERİ’DEN YRP KONGRESİNE ÇIKARMA

CHP MELİKGAZİ MAHALLE TEMSİLERİ BULUŞMASI

MHP’Lİ VEKİL FİLİZ KILIÇ’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ