ASKON, TİCARET BAKAN YARDIMCISI VOLKAN AĞAR’I ZİYARET ETTİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi yönetim kurulu Kültepe Ekonomi Zirvesi için çalışmalarını alalıksız olarak sürdürüyor.

GÜNCEL 8.07.2024 12:56:00 0
ASKON, TİCARET BAKAN YARDIMCISI VOLKAN AĞAR’I ZİYARET ETTİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi yönetim kurulu Ticaret Bakan Yardımcısı  Volkan Ağar’ı  ziyaret etti.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON ) Kayseri Şubesi Kültepe Ekonomi Zirvesi için çalışmalarını alalıksız olarak sürdürüyor.

Bu kapsamda Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi yönetim kurulu başkan İlker Barlı yönetiminde Ankara'da bir dizi ziyaret programı gerçekleştirdi.

Ziyaretlerle ilgili bir bilgilendirmede bulunan Bu kapsamda Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi yönetim kurulu başkan Barlı  "Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi olarak Ticaret Bakan Yardımcımız Sayın Volkan Ağar Beyi makamında ziyaret ettik. Görüşmemizde, Kültepe Ekonomi Zirvesi üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik." dedi.

BÜLENT KARACAN'I UĞURLADILAR

Öte yandan Barlı yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle İstanbul Beylikdüzü Kaymakamlığı'na atanan Melikgazi’de gayretli çalışmalar ortaya koyan değerli kaymakamımız Sayın Bülent Karacan'a yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileriz." ifadesine yer verdi. Mustafa Cengiz