ASKON ERVA SPOR OKULU AÇILDI

13.’sü törenle açılan ERVA spor okulları büyümeye devam ediyor.

SPOR 22.11.2023 16:33:00 0
ASKON ERVA SPOR OKULU AÇILDI

ASKON ERVA Spor Kulübü törenle açıldı.

ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) bünyesinde hizmet verecek olan ASKON KAYSERİ ERVA Spor Kulübü Erkilet General Emir Mahallemizde gençlerle buluştu. 

Vali Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, ASKF başkanı ve TFF bölge müdürü Mutlu Önal,  ASKON Şube Başkanı İlker Barlı ile ASKON ERVA Spor Kulübü açılış programına katıldı.

Açılışa katılan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay, açılışın hayırlı olması temennisinde bulunarak gençlerin gösterilerini izledi ve başarılarını alkışladı. 

Vali Gökmen Çiçek, " ErVa Spor Okulları her mahallede var olmaya devam ediyor.  13. ‘sü açılan ErVa Spor okulumuz hayırlı olsun. Kayseri’de spor okulu olmayan hiç bir mahalle kalmayacak." dedi.

BARLI’DAN TEŞEKKÜR…

ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) bünyesinde hizmet verecek olan ve "Erdemlerimizle Varız" projesi kapsamında gençlerimizin spora kolay ulaşımını sağlamak amacıyla Judo, Güreş ve Boks eğitimleri ile değerler eğitimi verileceğini ifade eden ASKON Şube Başkanı İlker Barlı böylesine anlamlı bir projede yer almaktan ve gençlerimize geleceğimize sahip çıkmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Barlı, ASKON ERVA Spor Kulübünün açılmasında emeği geçen ve destek verenlere teşekkür ederek hayırlı olmasını temennisinde bulundu ve gösterilen ilgi alakaya bir kez daha teşekkür etti. 

Kayseri Valiliği öncülüğünde ASKON ERVA Spor Kulübü başta bölgedeki minikler olmak üzere geniş kapsamlı bir hizmet sunacak. 

Öte yandan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, ASKF başkanı ve TFF bölge müdürü Mutlu Önal’da Askon Erva Spor Kulübü açılış programına katılarak hem destek verdiler hem de “Hayırlı olsun” temennisinde bulundular. MUSTAFA CENGİZ 

 

 


SEBATİ ATAMAN İYİ PARTİDEN İSTİFA ETTİ

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”