’Artık Çekilmez Oldun’ yarışması 10. kez start alıyor

KAYSERİ ERCİYES A.Ş. TARAFINDAN GELENEKSEL HALE GETİRİLEN VE KATILIMCILARA EĞLENCELİ VAKİT YAŞATAN 'ARTIK ÇEKİLMEZ OLDUN' ÇİFTLER ARASI KIZAK YARIŞMASI 14 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ 10’UNCU KEZ ERCİYES’TE GERÇEKLEŞTİRİLECEK.KAYSERİ ERCİYES A.Ş. TARAFINDAN GELE

YAŞAM 13.02.2026 11:25:17 0
’Artık Çekilmez Oldun’ yarışması 10. kez start alıyor
Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından geleneksel hale getirilen ve katılımcılara eğlenceli vakit yaşatan ’Artık Çekilmez Oldun’ çiftler arası kızak yarışması 14 Şubat Cumartesi günü 10’uncu kez Erciyes’te gerçekleştirilecek.
Kış sezonu boyunca birbirinden farklı aktivitelere ev sahipliği yaparak misafirlerine keyifli anlar yaşatan Erciyes şimdi de çiftleri eğlence dolu bir yarışma için pistlere çıkaracak. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş tarafından düzenlenen yarışmada çiftler önce kızakla birbirlerini çekecek, daha sonra hiç ara vermeden, yukarıdan aşağı doğru birlikte kızakla kayarak bitiş noktasına varmak için mücadele edecek. Yarışmada dereceye girenlere sponsorlar tarafından çeşitli ödüller verilecek. Heyecan, spor ve eğlencenin bir arada yaşanacağı ’Artık Çekilmez Oldun’ eşler arası kızak yarışmasında çiftler yarış etabını en hızlı şekilde tamamlamaya çalışacaklar.
14 Şubat 2026 Cumartesi günü saat 12.00’de Erciyes Tekir Kapı bölgesinde düzenlenecek Artık Çekilmez Oldun kızak yarışmasına katılmak isteyen çiftler www.kayserierciyes.com.tr web sayfasından online kayıtlarını yaptırabilecekler.
Yorum

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVE GÜNÜNDE BULUŞTU

ALTUN, GENEL BAŞKAN ARIKAN’LA BİR ARAYA GELDİ

ERYILMAZ’DAN GÜNEŞ’E SERT SÖZLER

MİLLET DERNEĞİNDE “MODERN SÖMÜRGECİLİK”SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ'DEN BELSİN ÇIKARMASI TİTİZBAŞ, HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

MHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN AKAY’A ZİYARET

KALIN, DİSİPLİNLİ VE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ HER DAİM SÜRECEK

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN 7 ŞUBAT’TA KAYSERİ'YE GELİYOR

SUNGUR: SESSİZ KALANLARIN ‘TEŞEKKÜR’ İRONİSİ