ARİF MOLU’DAN İSPANYA ZİYARETİ

"Business 4 All ” isimli proje kapsamında Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmenleri ve öğrencileri Erasmus Projesi kapsamında İspanya ziyaretini tamamlayarak yurda döndü.

EĞİTİM 10.04.2022 12:57:00 0
ARİF MOLU’DAN İSPANYA ZİYARETİ

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmenleri ve öğrencileri Erasmus Projesi kapsamında İspanya ziyaretini tamamlayarak yurda döndü.

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin iştirak ettiği Erasmus Projesi ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Okulumuz öğretmenlerinden Akif Bahçebaşı, Necip Güleser ve Furkan Kırım ile 4 öğrencimizden oluşan okul heyetimiz Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları  KA'2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları Erasmus+ programları kapsamında kabul edilen:  “Business 4 All ” isimli projemiz kapsamında Proje faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 26 Mart - 3 Nisan 2022 tarihleri arasında İspanya'nın Valencia şehrine gitmişlerdir.

Proje faaliyetlerini Avrupa'dan 6 Farklı ülkeden gelen meslektaşları ve öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Okul heyetimiz; Kültürümüzü, okulumuzu, şehrimizi ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ederek, proje kapsamında; nasıl yeni bir iş kurulur ? Yeni bir şirketin kuruluş basamakları nelerdir gibi konularda çeşitli toplantı ve aktivitelere katılarak projenin 2. toplantısını başarıyla tamamlayarak şehrimize dönmüşlerdir. MUSTAFA CENGİZ

 

 


YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI

CHP'LİLER YENİ UFUKLAR VE ADANALILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN UZUNLUOĞLU, BELEDİYE PERSONELİ İLE İFTAR YAPTI

CUMHUR İTTİFAKI MHP'NİN İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU