ARİF MOLU’DAN ERASMUS PROJESİ İTALYA ZİYARETİ

“Sences 4 All ” isimli projeleri kapsamında Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmenleri ve öğrencileri Erasmus Projesi kapsamında İtalya'ya gitti.

EĞİTİM 8.04.2022 15:36:00 0
ARİF MOLU’DAN ERASMUS PROJESİ İTALYA ZİYARETİ

Arif Molu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğretmenleri ve öğrencileri Erasmus Projesi kapsamında İtalya ziyaretini tamamlayarak yurda döndü.

Erasmus Projesi ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Okulumuz öğretmenlerinden Akif Bahçebaşı, Fikret Aksoy, Tamer Alpkocak  ve Kemal Patır  ile 6 öğrencimizden oluşan  okul heyetimiz  Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik  Programları  KA'2 Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıkları Erasmus+ programları kapsamında kabul edilen:  “Sences 4 All ” isimli projemiz kapsamında Proje faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 20-27 Mart 2022 tarihleri arasında İtalya'nın Roma şehrine gitmişlerdir.

Proje faaliyetlerini Avrupa'dan 4 Farklı ülkeden gelen meslektaşları ve öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Okul heyetimiz Kültürümüzü, okulumuzu, şehrimizi ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ederek, proje kapsamında farklı ülkelerdeki geleneksel sokak oyunları konusunda çeşitli toplantı ve aktivitelere katılarak projenin 3. toplantısını başarıyla tamamlayarak şehrimize dönmüşlerdir.  MUSTAFA CENGİZ


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI