Antika Pazarı tutkuya dönüştü

TALAS BELEDİYESİ TARAFINDAN ŞEHRE KAZANDIRILAN VE ADI ADETA TALAS İLE ÖZDEŞLEŞEN ANTİKA PAZARI, RAMAZAN BAYRAMI’NDAN SONRA DA MERAKLILARIN BULUŞMA NOKTASI OLMAYA DEVAM ETTİ.TALAS BELEDİYESİ TARAFINDAN ŞEHRE KAZANDIRILAN VE ADI ADETA TALAS İLE ÖZDEŞLEŞEN

YAŞAM 9.05.2022 15:25:23 0
Antika Pazarı tutkuya dönüştü
Talas Belediyesi tarafından şehre kazandırılan ve adı adeta Talas ile özdeşleşen Antika Pazarı, Ramazan Bayramı’ndan sonra da meraklıların buluşma noktası olmaya devam etti.

Talas’ın tarihi dokusuyla bütünleşen Harman Mahallesi’nde kurulan pazar adeta bir tutkuya dönüştü ve ilgi giderek artıyor. Her ayın ikinci pazar günü “Tarihe Yolculuk” sloganıyla kurulan ve birbirinden değerli antika ürünlerin alıcısıyla buluştuğu pazar, yine keyifli bir hafta sonuna sahne oldu. Pazara gelen vatandaşlar bir yandan gezerken diğer yandan da esnaf ve antika meraklılarıyla sohbet edip alışveriş yaptı.
Antika saatlerden tespih ve plaklara, çeşitli koleksiyon parçalarından değerli ev eşyalarına kadar birçok ürünün yer aldığı organizasyon şehrin klasiği haline geldi.
Yorum

MİLLET DERNEĞİNDE “AKIL VE RUH” SEMİNERİ

YÜCEL’DEN ERHAN USTA’YA ZİYARET

AK PARTİ’DEN 28 ŞUBAT MESAJI

AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

CANDAN: TEŞKİLATIMIZ FETÖ İLE İLİŞKİLENDİRİLEMEZ

MTP İL BAŞKANI YILDIRIM AKGÜL: REFERANDUM YAPILMADAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ YAPILAMAZ

CHP İL BAŞKANI ÖZER’DEN İKTİDARA TEPKİ

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE TEK YÜREK

AK PARTİ'DEN 3 GÜN PAYLAŞIMI

İSMAİL SALEP: “TÜRKİYE İÇİN GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET HEDEFİ”