ANADOLU GÜÇBİRLİĞİ SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Türkiye mobilya sektörü temsilcileri, Anadolu Güç Birliği Holding ev sahipliğinde Bellona Genel Merkezimizde bir araya geldi.

EKONOMİ 9.10.2025 15:55:00 0
ANADOLU GÜÇBİRLİĞİ SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞTU

Türkiye mobilya sektörü temsilcileri, Anadolu Güç Birliği Holding ev sahipliğinde Bellona Genel Merkezimizde bir araya geldi. Buluşmada, sektörün ihracat hedefleri, üretim kabiliyeti ve Türk mobilya sektörünün küresel pazardaki konumu üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Anadolu Güç Birliği Holding ev sahipliğinde Türkiye mobilya sektörü temsilcileri bir araya geldi. Toplantıya Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve MOSFED Başkanı Ahmet Güleç ve beraberindeki heyet; Anadolu Güç Birliği Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Karavil, Başkan Vekili Ahmet Kâmil Şirikçi, Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Serdar Karavil ve Bellona Genel Müdürü Cüneyt Ocak katıldı.

Toplantıda sektörün ihracat hedefleri, üretim kabiliyeti ve Türk mobilya sektörünün küresel pazardaki konumu üzerine verimli değerlendirmelerde bulunuldu.  Semra Acar

 

 

Yorum

BABACAN, DEVA PARTİSİ İL BAŞKANLARI BULUŞTU

MECLİSTEKİ APO SLOGANLARINA TEPKİ

YÜCEL’DEN DURMUŞ’A TEBRİK ZİYARETİ

ÇALIKSOY: “HAKLI MÜCADELE KAZANDI”

DEVELİ’NİN SEVİLEN İSMİ NAMI DEĞER KRAVAT İSMET VEFAT ETTİ

İYİ PARTİDE ŞOK İSTİFA

İYİ PARTİ MELİKGAZİ’DE KONGRE HEYECANI

YÜCEL; "ÖCALAN KURUCU ÖNDER DEĞİL BEBEK KATİLİ, TERÖRİST ELEBAŞIDIR"

MHP MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI TİTİZBAŞ: BİR YILDIR GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIK

MİLLET PARTİSİ ‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’ MEKTUBUNU KAYSO’YA GÖTÜRDÜ