Akaryakıt istasyonundaki görevliyi döverek hastanelik eden 3 şüpheli tutuklandı

KAYSERİ'NİN TALAS İLÇESİNDE BİR AKARYAKIT İSTASYONUNDA ÇALIŞAN POMPA GÖREVLİSİNİ DÖVEREK HASTANELİK EDEN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.KAYSERİ'NİN TALAS İLÇESİNDE BİR AKARYAKIT İSTASYONUNDA ÇALIŞAN POMPA GÖREVLİSİNİ DÖVEREK HASTANELİK EDEN 3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI.KA

YAŞAM 30.05.2025 00:06:33 0
Akaryakıt istasyonundaki görevliyi döverek hastanelik eden 3 şüpheli tutuklandı
Kayseri’nin Talas ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda çalışan görevliyi döverek hastanelik eden 3 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Yenidoğan Mahallesi Bilge Kağan Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, iddiaya göre aracını geri manevra yaptığı esnada müşteriye çarpmak üzereyken uyarılan ve müşteriye hakaret eden servis şoförü A.G., benzinlik çalışanı B.G. isimli kadın ve pompa görevlisi A.M.’ye de hakaret etti. Görevli personel tarafından uyarılmasına rağmen hakaret ve tehdit etmeye devam eden servis sürücüsü, daha sonra yakınlarını alarak benzinliğe geri geldi ve B.G.’yi darbetmek istedi. Grup, kavgayı ayırmak isteyen pompa görevlisi A.M.’ye sadırdı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yüzüne aldığı darbelerle yaralanan A.M., ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili çalışma başlatan Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Resul Erdal Aydemir Polis Merkezi Amirliği ekipleri, olayı gerçekleştiren A.G. (24), İ.G. (26) ve H.A.’yı (25) yakaladı. Emniyetteki işlemlerininardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorum

AÇILIM SÜRECİNDEN RAHATSIZLAR

CHP'DE AŞKIN GENÇ'E YENİ GÖREV

ÇALIKSOY: HULUSİ AKAR’IN MASRAFLARINI NEDEN BÜYÜKŞEHİR KARŞILIYOR

İYİ PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ SELÇUK TÜRKOĞLU KAYSERİ’DE

AK PARTİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI KAMPA GİRDİ

CHP'Lİ ÜNALMIŞ'TAN AK PARTİ VE MHP’LİLERE 'MÜJDE' TEPKİSİ

MHP’YE YENİ DANIŞMAN

ÇOPUROĞLU, DEVELİ’DE HIDIRELLEZ COŞKUSUNA ORTAK OLDU

MHP KAÇEP'TEN KAYSERİ’DE ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

MHP’Lİ AKKUŞ: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ELİMDEN GELENİ YAPTIM