Tarih: 22.09.2024 11:31

AK PARTİ'DE DELEGE SEÇİMLERİ YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti, Melikgazi, Kocasinan, Talas ve diğer tüm İlçe Teşkilatlarında Parti'nin 8. Olağan Büyük Kongre sinde ve ilçe kongresinde oy kullanacak olan delegeler için seçim yaptı. Sandık başına giderek oylarını kullanan üyeler yeni delegeleri seçmiş oldu. Oyunu kullanan Ak Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Melikgazi İlçe Delege Seçimleri için oyumuzu kullandık. Partimize, delegelerimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum derken, Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise “Teşkilatsız başarı olmaz. Teşkilat varsa başarı vardır. Teşkilat varsa kazanmak vardır. Teşkilat varsa zafer vardır” ifadelerini kullandı. 

Ak Parti Kayseri’de mahalle delege seçimlerini yaptı. Ak Parti Melikgazi, Kocasinan, Talas ve diğer tüm ilçe Teşkilatları geçtiğimiz gün mahalle delege seçimini yaparak,ilçe ve büyük kongrede oy kullanacak olan delegeleri belirledi. AK Parti Kayseri İl ve İlçe Teşkilatları 3 Eylül'de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda alınan kongre kararının ardından, 8. Büyük Olağan Kongre sürecine ilişkin çalışmalara yoğunluk verdi. Bu kapsamda parti öncelikle MKYK'da belirlenen kongre takvimi ve parti tüzüğüne göre mahalle delege seçimlerini yapmaya başladı.Bu kapsamda geçtiğimiz hafta sonu Melikgazi ilçe teşkilatı yapılan mahalle delege seçimiyle ilçe kongrelerinde ve büyük kongrede oy kullanacak delegelerini tespit etti. Yapılan bu mahalle delegeliği seçimlerinin ardından 12 Ekim'de ilçe kongreleri, 28 Aralık’ta ise il kongrelerini gerçekleştirilecek.AK Parti Kayseri Milletvekilleri Bayar Özsoy ve Şaban Çopuroğlu, partinin 8. olağan kongre süreci kapsamında düzenlenen delege seçimlerinde oylarını kullandı.Oyunu kullanan Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, “Partimize, delegelerimize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Özsoy, partinin güçlü bir şekilde geleceğe yürüyebilmesi için katılımın önemine vurgu yaptı.Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise 8. Olağan Kongre Sürecimizdeki Delege Seçimleri için bugün oyumuzu kullandık. Teşkilatsız başarı olmaz. Teşkilat varsa başarı vardır. Teşkilat varsa kazanmak vardır. Teşkilat varsa zafer vardır” ifadelerini kullandı. Çopuroğlu, bu sözlerle AK Parti’nin güçlü teşkilat yapısının önemine dikkat çekerek, “Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, teşkilatımızla birlikte her zaman daha büyük hedeflere ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 

Oyunu kullanan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm’de, Milletimize hizmet yolunda attığımız her adımda teşkilatımızın gücüne ve inancına güveniyoruz. 8. Olağan Kongre Sürecimiz doğrultusunda Melikgazi ve Kocasinan İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek Melikgazi ilçemizde Delege seçimleri için oyumuzu kullandık. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sürecin hayırlı olmasını diliyorum. Teşkilatsız Başarı Olmaz dedi.

Oyunu kullanan Ak Parti 28. dönem milletvekili adayı Deniz Çağan’da Kongre sürecinin, parti içindeki demokrasi ve katılım açısından önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekti. Çağan,  "Bu süreç, yalnızca delege seçimleriyle sınırlı değil; aynı zamanda partimizin geleceği için güçlü bir dayanışma ve birlikteliğin göstergesidir. Tüm üyelerimizin katılımı, AK Parti'nin daha da güçlenmesi için kritik bir öneme sahip" 

Haber: Mehmet Yılmaz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —