AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

AK PARTİ, TOMARZA'DA TURGUT KOÇ, HACILAR’DA YASİN MUTLU, FELAHİYE’DE KEMAL KORKMAZ YİĞİT VE ÖZVATAN’DA KEMAL DUMLU BAŞKAN SEÇİLDİ

SİYASET 20.10.2024 15:18:00 0
AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

AK Parti 8. Olağan İlçe Kongresi Tomarza, Hacılar, Felahiye ve Özvatan’la devam etti. Tomarza’da Turgut Koç, Hacılar’da Yasin Mutlu, Felahiye’de Kemal Korkmaz, Özvatan’da ise Kemal Dumlu başkan seçildi. Kongrelerde yapılan konuşmalarda ise İsrail’in Gazze’ye yönelik soykırımı lanetlenerek kınandı. 

AK Parti geçtiğimiz hafta sonu dört ilçede kongre yaptı. Tomarza, Hacılar, Felahiye ve Özvatan’da mevcut ilçe başkanları tek listeyle girdikleri kongrede başkan seçildi.Yapılan ilçe kongrelerine, AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ile partiler katıldı. 

İlçe Kongrelerindeilk olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre süreci ile ilgili yaptığı konuşma yayınladı. Kongrelerde bir konuşma yapan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy; İsrail’in Gazze’ye yönelik soykırımını lanetledi. Özsoy, yeni seçilen ilçe başkanlarına ve yönetimlerine başarılar diledi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise konuşmasında "Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yapılan kongrelerimiz muhteşem kalabalıklar eşliğinde gerçekleşiyor. Kongrelerimizin, içlerimize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta yaptığı konuşmalarında, “Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı AK Parti” diyerek kongrelerimize devam ediyoruz. Durmak Yok. Koşmaya, çalışmaya ve halkımızın gönlünde yer edinmeye devam edeceğiz dedi.

Yapılan kongrelerde, Tomarza’da Turgut Koç, Hacılar’da Yasin Mutlu, Felahiye’de Kemal KorkmazYiğit, Özvatan’da ise Kemal Dumlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Haber: Mehmet Yılmaz

 


AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

BURKAY  FERAH MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİNDE

AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÖZHAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI