AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

BÜNYAN’DA KOÇ, İNCESU’DA KOÇ, YEŞİLHİSAR’DA BEDİRHANBEYOĞLU BAŞKAN SEÇİLDİ

SİYASET 13.10.2024 14:42:00 0
AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

AK Parti Bünyan, İncesu ve Yeşilhisar ilçe teşkilatları 8.olağan kongrelerini yaptı. Bünyan’da Yıldıray Hakkı Koç, İncesu’da Mehmet Koç, Yeşilhisar’da da Hasan Bedirhanbeyoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Bünyan, İncesu ve Yeşilhisar ilçelerinde yapılan kongrelereAK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Genel Merkez İl Koordinatörü Mustafa Açıkgöz, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Sayın Bayar Özsoy ile partililer katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kongrelerde yaptığı konuşmasında  'Birliğimiz, beraberliğimiz bizim en büyük gücümüz' çünkü Umudun, İcraatın, Geleceğin Adı AK Parti dedi. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler’de konuşmasında AK Parti’nin bir birlik partisi olduğunu vurgularken, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy ‘da yeniden güven tazeleyen ilçe başkanlarını kutladı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise kongrelerde yaptığı konuşmasında sık sık Başkan Büyükkılıç’a övgüler yağdırdı. Üzüm, Başkan Büyükkılıç’ınkendilerine örnek olduğunu belirterek şunları söyledi. “Kayseri’deki kardeşlik kültürünü tüm ilçelere, bir ağabey gibi kol kanat gererek, ayrım yapmaksızın hizmet götürerek, gecesini gündüzüne katarak çalışıp bizlere örnek olduğu için Memduh Başkanımız tebrik ediyor, sağ olsun” diyorum dedi. 

Bünyan, İncesu ve Yeşilhisar’da başkan değişmedi. Kongreye tek listeyle giren mevcut başkanlar güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Haber: Mehmet Yılmaz

 


AK PARTİ DÖRT İLÇEDE KONGRE YAPTI

MHP’NİN YENİ İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ TANITILDI

BURKAY  FERAH MELİKGAZİ İLÇE YÖNETİMİNDE

AK PARTİ BÜNYAN, İNCESU VE YEŞİLHİSAR’DA KONGRE YAPTI

CHP’DE FLAŞ GELİŞME... KESKİN, TURAN ARIK LEHİNE ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

ÖZHAN, İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ

İYİ PARTİ YENİ YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

BURSA MİLLETVEKİLİ KAYSERİLİ TÜRKOĞLU İYİ PARTİYİ ZİYARET ETTİ

MHP’DE ÜÇ BAŞKAN GÖREVİ DEVRALDI

MHP’DE DEPREM… İL BAŞKANI SEYİT DEMİREZEN İLE KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI HACI ALİ DOĞAN GÖREVDEN ALINDI