AHMET ÇİFCİ, 7.YAŞ GÜNÜNÜ KUZENLERİ VE ARKADAŞLARI İLE KUTLADI

Talas, Bahçelievler Mahallesi Tepebağlar Caddesi Emniyet Siteleri B-1 blok sakinlerinden Kadir –Tuğba Çifci’nin oğlu Ahmet doğumundan bugüne ilk kez kutladığı doğum günü partisi ile 7. yaş gününü kutladı.

GÜNCEL 26.01.2025 10:49:00 0
AHMET ÇİFCİ, 7.YAŞ GÜNÜNÜ KUZENLERİ VE ARKADAŞLARI İLE KUTLADI

Talas, Bahçelievler Mahallesi Tepebağlar Caddesi Emniyet Siteleri B-1 blok sakinlerinden Kadir –Tuğba Çifci’nin oğlu Ahmet doğumundan bugüne ilk kez kutladığı doğum günü partisi ile 7. yaş gününü kutladı.

Annesi Tuğba başta olmak üzere komşuları Songül, Ayşegül ve Yeliz hanımların hazırladıkları kek, patlamış mısır, patates salatası, doğum günü pastası, çiğköfte, kete, tatlı ve tuzlu kurabiyeler eşliğinde sitede yaşayan arkadaşları ve kuzenlerinin katılımı ile gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında küçük Ahmet çok sevinçliydi. 

25 Ocak 2025 Cumartesi günü, Emniyet Siteleri B1-B2 blok sosyal alanında düzenlenen coşkulu doğum günü etkinliğinde, hazırlanan doğum günü pastasını arkadaşları ile birlikte kesen yakışıklı Ahmet Çifci, yaklaşık 3 saat boyunca hem eğlendi, hem de hazırlanan lezzetli gıdaları ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı. 

Talas, Fatma Zehra Dülgeroğlu İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olan Ahmet Çifci, ilk kez kutladığı doğum günü partisi ile unutulmaz bir gün yaşarken, günün anısına çektirilen fotoğraflar hatıralara taşındı. Medya grubumuz adına yakışıklı Ahmet’in 7.yaş gününü kutluyor, vatanına, milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını diliyoruz.  Haber Merkezi

 

 


ALTUN: "SİYASETTE NEZAKET VE DİYALOG KÜLTÜRÜ GÜÇLENMELİDİR"

MHP, KÖY TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

DP’DE MELİKGAZİ VE KOCASİNAN KONGRE YAPTI

3 BİN 600 ESKİ VE YENİ VEKİLE TRAFİKTE BÜYÜK KIYAK

OKANDAN’DAN KARAYEL'E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ İL KADIN KOLLARI 7. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

CHP İL BAŞKANI KESKİN’DEN İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NA DESTEK

GENÇ: 'MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ' DEMEK BİR SUÇ DEĞİL, ŞEREFTİR

PELİN GÜNDEŞ BAKIR: ÇOK ÜZÜLDÜM

SP GENEL BAŞKANI ARIKAN: BÜYÜK İSRAİL PROJESİ TIKIR TIKIR YÜRÜYOR