Ahlak kurallarına aykırı paylaşım yapan 31 sosyal medya hesabına erişim engeli

KAYSERİ’DE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALARDA, MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERLE TOPLUM YAPISINI BOZMAYA YÖNELİK PAYLAŞIM YAPAN 31 SOSYAL MEDYA HESABINA ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ.

YAŞAM 19.01.2026 19:30:00 0
Ahlak kurallarına aykırı paylaşım yapan 31 sosyal medya hesabına erişim engeli
Kayseri’de polis ekipleri tarafından müstehcen görüntülerle toplum yapısını bozmaya yönelik paylaşım yapan 31 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler tarafından suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında sanal devriye yapıldı. Ekipler tarafından yürütülen devriyelerde sosyal medya platformlarında bazı hesaplar tarafından genel ahlak kurallarına aykırı, Türk aile ve toplum yapısını bozan, çocukların erişebileceği ve psikososyal yönden gelişimlerinin olumsuz etkilenebileceği cinsel içerikli ve müstehcen görüntüler ile toplum yapısını bozmaya yönelik paylaşımlar yapıldığı tespit edildi. Bahse konu paylaşımların sosyal medya platformları ve internet üzerinden yayılmasını engellemek amacıyla 31 sosyal medya hesabına erişim engeli getirildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce tüm sosyal medya platformlarında sanal devriye faaliyetlerimiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.
Yorum

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVE GÜNÜNDE BULUŞTU

ALTUN, GENEL BAŞKAN ARIKAN’LA BİR ARAYA GELDİ

ERYILMAZ’DAN GÜNEŞ’E SERT SÖZLER

MİLLET DERNEĞİNDE “MODERN SÖMÜRGECİLİK”SEMİNERİ DÜZENLENDİ

İYİ PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP MELİKGAZİ'DEN BELSİN ÇIKARMASI TİTİZBAŞ, HEMŞEHRİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

MHP’Lİ YÖNETİCİLERDEN AKAY’A ZİYARET

KALIN, DİSİPLİNLİ VE SONUÇ ODAKLI ÇALIŞMALARIMIZ HER DAİM SÜRECEK

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN 7 ŞUBAT’TA KAYSERİ'YE GELİYOR

SUNGUR: SESSİZ KALANLARIN ‘TEŞEKKÜR’ İRONİSİ