DEMİREL: 2022’DE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

KAYSERİSPOR 29.12.2021 10:01:00 0
 DEMİREL: 2022’DE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

COD Enerji Üretim A.Ş. Yöneticisi Cemil Demirel, 2022 yılında Ülke Ekonomisine olan katkılarının artarak devam edeceğini bildirdi.

COD Enerji Üretim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Demirel, bir açıklama yaparak pandemiye rağmen üretmeye, çalışmaya ve istihdam sağlamaya devam ettiklerini söyledi. 2022 yılında da Ülke Ekonomisine olan katkılarının artarak devam edeceğini söyleyen Demirel, 2021’de sıkıldık, bunaldık ama yılmadık. Üretime ve Ülke Ekonomine katkımızı kat be kat sürdürdük dedi.

Demirel, şunları kaydetti” yeni yıl beraberinde yeni hedefleri, yepyeni umutları, yeni hayalleri, yeni başlangıçları getirir. Her yıl olduğu gibi 2022'de de en büyük güvencemiz, milletimizin sağduyulu olarak birliğe, beraber yaşamaya ve kardeşliğe olan tartışılmaz inancıdır. Bu inancın önüne set çekecek, bu inancı sulandıracak ve vatandaşlarımızın umutlarını kıracak bütün gelişmelerin, bütün girişimlerin ve bütün hesapların karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz. Türk milleti, kimsenin himayesine muhtaç olmadan kendi istikbalini de kendisini de korumaya devam edecektir. Herkes bunu böyle bilmeli ve hesabını da buna göre yapmalıdır. Biz milletimizin azmine, iradesine güvenmeye, karşı karşıya bulunduğu bütün zorlukları kendi azmi ve iradesiyle aşabilecek kudrette olduğuna da inanmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa sevgi, barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün Kayserililerin yeni yılını kutluyorum.  İnşallah 2022 daha güzel olacak. Önemli çalışmalara imza atacağız. Yüzlerce kişi ye daha iş istihdamı iş imkânı sağlayacağız"  Haber: Mehmet Yılmaz


CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANLARI ANITKABİRİ ZİYARET ETTİ

BAKİ ERSOY'DAN AŞKIN GENÇ'E SERT YANIT

AŞKIN GENÇ’TEN MHP’YE PINARBAŞI TEPKİSİ

YEŞİLHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TAŞYAPAN, MAZBATASINI ALDI

BAĞIMSIZ ADAY ALİ AYTEKİN 14 PARTİDEN FAZLA OY ALDI

CHP’NİN İTİRAZINI YSK’DA REDDETTİ 2 HAZİRAN’DA SEÇİM YAPILACAK

DEMİREZEN’DEN KAYYIM İSTEYEN CHP’YE TEPKİ

BAŞKAN DURSUN’UN İLK İCRAATI T.C. İBARESİ ASMAK OLDU

YÜCEL, “İKTİDAR '17-0' İFADESİNİ KULLANAMAZ KONUMA GELDİ”

BAŞKAN MUSTAFA İLMEK’TEN GÖNÜL İFTARI BULUŞMASI